Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Tutuki Splash (PortAventura World)
Fotoalbum:
Tutuki Splash
Tutuki Splash Tutuki Splash Tutuki Splash Tutuki Splash
Omschrijving:
Tutuki Splash is dé waterattractie bij uitstek in PortAventura. Deze attractie heeft het immers allemaal: theming én 2 drops die voor de nodige verfrissing zorgen.

Tutuki is een vulkaan in Polynesië. Vele avonturiers zoeken de grot van de vulkaan op. Echter, de goden hebben dit niet graag en uitten hun woede door de vulkaan weer te laten uitbarsten. De lava zal je vlot over de flanken van de vulkaan afvoeren terug naar zee.

Tutuki splash behoort dus tot de caterogie splash-attractie. De layout en theming van deze splash-attracties is vaak erg eenvoudig en sober. Meestal ga je simpelweg naar omhoog, volgt de drop en vaar je terug het station binnen. Enkele parken hebben van hun splash een volwaardige attractie gemaakt met een lang parcours, vaak ook 2 drops en tot slot ook een prachtige inkleding. Dit is ook het geval voor PortAventura. Tutuki Splash is hier zelfs de beste van 4 waterattracties, een absolute must-do dus, zeker bij heel warm weer.
Specificaties:
Type attractie: Shoot-the-Chute
Bouwer:
Opening: 1995
Speciale elementen: 2 drops, geluidseffecten en mist

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.