Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy (Walt Disney Studios Park )

Specificaties:
Type attractie: Dark Ride
Opening: 2014
Omschrijving:
In dit nieuwe avontuur aan de hand van een Disney film/Pixar film, kom je in de wereld terecht van de chef kok Remy. Remy is niet zomaar iemand, maar een rat met een voorliefde om te koken. Het toeval leid Remy naar chez cousteau, zijn lievelings kok met een eigen restaurant in Parijs.
Beleef dolle avonturen in deze prachtige 4D dark ride. Geniet van de mooie beelden, geweldige ritervaring en van de vele smakelijke geuren. Maar pas op voor Skinner die je je op de hielen zit. Schud hem af om zo op het einde van de rit de lekkere ratatouille klaar te maken.

Disney heeft lange tijd gewerkt aan dit meesterwerk van een darkride met hoogstaande technologie. Het is in 4D, dus je krijgt een brilletje op. Neem plaats in de tracklose 6 plaatsen karretje om je dol fijne rit te beginnen.

Na je rit kan je is lekker langskomen bij Chez Remy. Een tafelservice restaurant genaamd naar de Chef kok Remy. Alles is hier op maat van een rat gemaakt, heel toffe aankleding van het restaurant, kom zeker is eten hier.

Fotoalbum:

Nieuw in de parkgids

Le bounce spin
Toegevoegd op: 10 Apr 17
Type: Kinderattracties
Park: Didi'Land
Pirates aventures
Toegevoegd op: 9 Apr 17
Type: Familieattracties
Park: Didi'Land
Cinema 7D
Toegevoegd op: 9 Apr 17
Type: Shows - Entertainment - Events
Park: Didi'Land
La Tour des Pirates
Toegevoegd op: 9 Apr 17
Type: Thrillrides
Park: Didi'Land