Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Hotel Colorado Creek NEW 2019 (PortAventura World)
Fotoalbum:

Omschrijving:
Hotel Colorado Creek is eigenlijk onderdeel van Hotel Gold River dat bestaat uit tal van gebouwen en verschillende accommodatiemogelijkheden. Het is net als Hotel Gold River een 4-sterren-hotel.

De site waarin het hotel ligt neemt je mee 200 jaar terug in de tijd, naar het dorpje Sullivan. Oorspronkelijk was Sullivan een goudmijn gelegen aan de Gouden Rivier en ontdekt door Lucy Callaghan in 1803. Doorheen de tijd groeide de site uit tot een welvarende stad. Dit uitte zich in een aantal gebouwen die werden opgetrokken zoals de Stadshal, het Opera Huis en een treinstation. Lucy Callaghan zelf woonde in majestueuze hoeve. Anderen woonden dan weer in bungalows langsheen de rivier. Tot slot was er ook een kerkhof waar eer werd betoond aan de meest gerenommeerde burgers van toen.

Hot hotelcomplex bestaat dus uit deze gebouwen en biedt alzo ook verschillende accommodatiemogelijkheden aan. Er zijn voorts 3 zwembaden, 3 restaurants, 2 bars, 1 saloon, 1 winkel, 1 minimarkt en een Kids Club. Kortom, een ganse stad waar je je in de 19e eeuwse sfeer kan verliezen!
Specificaties:
Type attractie: Hotel van het Park
Opening: 2019

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.