Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Plopsa Wedstrijd - week 4 - Win tickets voor Plopsaland De Panne!
Share
Auteur: Nico Reynders @ 29 Maa 12

Plopsa Wedstrijd - Win een duo-ticket voor 2012

In de maand maart staan onze Belgische Plopsa-parken centraal op Pretparken.be! Gedurende 4 weken geven we elke week een duo-ticket weg voor een Plopsa-park. In deze laatste week kun je 2 tickets voor Plopsaland De Panne winnen.

Plopsaland De Panne - Niet alleen voor kinderen

Plopsaland, dat is toch alleen voor kinderen? Dat is een veel gehoord antwoord als je zonder kinderen naar het Plopsa park gaat aan de Belgische kust. Het park heeft echter naast tal van kinderattracties, ook veel attracties voor de ganse familie. Zélfs tieners komen er meer aan meer aan hun trekken. We bewijzen onze stelling...

  • Plopsaland De Panne heeft evenveel achtbanen als Walibi Belgium (5 achtbanen)
  • Het park heeft de enige achtbaan van België die gelanceerd wordt  (Anubis - van 0 naar 90 km/u in een paar seconden)
  • De boomstammetjes zijn de hoogste van België 
  • Met 'Piratenboot' en 'Springflyer' heeft Plopsaland 2 spannende attracties in huis die de nodige adrenaline doen stromen
  • Het Bos van Plop is een uitstekende bootvaart langs tal van scenes uit de kabouterwereld; leuk voor jong & oud.
  • Bekijk in onze parkgids het volledige attractie-aanbod en overtuig uzelf!

Een nieuwe achtbaan voor durvers in 2013?

Volgens bepaalde Plopsafans op ons forum is er voor volgend jaar al bevestigd dat er een nieuwe achtbaan komt in Plopsaland De Panne. De 6de achtbaan van het park zou niet van de minste zijn en zou qua 'thrillfactor' te vergelijken moeten zijn met Anubis. Volg het topic hier: KLIK!

Het meest complete themapark van België!

Plopsaland De Panne is niet zomaar een pretpark; het is een themapark met afgebakende themagebieden en aangeklede attracties. Je kan er zeer weinig attracties ontdekken zonder een Studio 100 figuur die eraan gekoppeld is. Het park is gewoon mooi! Daar kan je niet om heen en jaar na jaar wordt er in het park geïnvesteerd om het nog mooier te maken! In 2011 opende Mayaland in Plopsaland De Panne; als het ware een indoor-park met tal van attracties in het thema van de figuren van Maya de Bij. Het was precies wat het park nodig had! De capaciteit van het totale park groeide hierdoor aanzienlijk, waardoor de wachttijden, zelfs op drukke dagen, aanvaardbaar bleven. De bezoekers kwamen nochtans in grote getalen naar De Panne afgezakt. 1.245.000 mensen bezochten in 2011 het West-Vlaamse Plopsapark; een absoluut record en een stijging van 10% ten opzichte van 2010.

More to come...

Volgens de Plopsafansite wordt er eind 2012 gestart worden met de bouw van een hotel en het subtropische zwembad. Op een oppervlakte van ongeveer 3500 m² voorziet Plopsa voor elk wat wils: een peuter-en kleuterbad, een 25-meter bad, leuke glijbanen en wellnessvoorzieningen. De capaciteit van het zwembad zal 1.000 personen bedragen. Er zal een prijskaartje van ongeveer 25 miljoen euro aan dit project hangen.


De wedstrijd is afgelopen.

Winnaars krijgen hun tickets thuisgestuurd.

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.