Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Uitslag fotowedstrijd lente 2012
Share
Auteur: Jelle Verelst @ 13 Mei 12

Petra Meesters wint twee tickets voor Plopsa Coo.

In april liep er op deze site, www.pretparken.be, een fotowedstrijd met als thema “water”. De respons was groot en vele foto's waren dan ook nog eens van topkwaliteit waardoor het quoteren niet altijd even gemakkelijk was. Maar zoals bij elke wedstrijd is er dus ook een winnaar uit de bus gekomen. De inzendingen kan je in dit artikel bekijken. Hieronder vind je de top 3.

Plaats 1

Op plaats 1 staat een foto genomen door Petra Meesters. De foto is genomen in de Splash in Plopsa Coo, toevallig ook het park waar Petra twee tickets voor heeft gewonnen. De jury koos voor deze foto omdat de emotie van meisje op de foto boekdelen spreekt. Het enthousiasme maar tegelijkertijd ook de spanning voor de drop die eraan komt is van haar gezicht af te lezen.

Proficiat Petra, de tickets zijn onderweg!  

 

 

Plaats 2

Jeroen Daems, bekend als Zjerre op het forum, heeft met zijn foto de tweede plaats weten te bemachtigen.

 

 

 

 

Plaats 3

Hans Ryckmans zijn foto van Krake in Heide-Park heeft de derde plaats behaald. Op het forum kennen wij Hans als Hanskuh.

 

 

 

 

 

Wil je reageren op deze fotowedstrijd? Dat kan op ons forum.

Tekst: ©2012 - Jelle Verelst - Pretparken.be

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.