Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Bobbejaanland is voor een weekend Gameland
Share
Auteur: Jelle Verelst @ 8 Sep 12

Gamers palmen opnieuw Bobbejaanland in.

Al voor het tweede jaar op rij werd Bobbejaanland afgelopen weekend het paradijs voor gameliefhebbers. Zowat elke grote naam uit de game-industrie was aanwezig in het park om er de gamers kennis te laten maken met de nieuwe games. De Benelux-primeur van Fifa 13 zorgde er voor dat verschillende Belgische voetballers naar het park kwamen.

 

Reuzenrad en Typhoon

Het reuzenrad van Bobbejaanland werd voor de gelegenheid versierd rond The Sims 3. Het rode hart kreeg een blauwe kleur en het logo van The Sims 3. Ook werd aan elk bakje een logo gehangen van een uitbreidingsset van The Sims 3. Verder kreeg ook de Typhoon een game als thema. Het logo en banners van het spel All Stare Battle voor PlayStation Vita hingen aan de ingang en op de karretjes. Overal in het park stonden tentjes van bijna alle grote namen in de game-industrie. Bezoekers konden spelletjes spelen, gratis gadgets krijgen of informatie vragen over de nieuwe games/hardware. 

Studio Brussel

De radiozender Studio Brussel zond op zaterdag live uit vanop Gameland in Bobbejaanland. Tijdens het programma kon je verschillende spelletjes winnen en werd er verteld wat er allemaal te beleven was in Gameland. 

Tekst en foto's: ©2012 - Jelle Verelst - Pretparken.be

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.