Woensdag 11, 18 en 25 september verwelkomt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival in het gloednieuwe Plopsa Theater. Meer dan 3.000 senioren zullen genieten van een optreden van Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo's.

Voor de vierde keer op rij ontvangt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival, een organisatie van Neptunus-Pro. Deze keer wordt een speciale editie, want het festival gaat voor de eerste keer door in het Plopsa Theater. Na het succes van vorig jaar wordt de capaciteit met 40 procent verhoogd.

Organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro: “Ieder jaar wordt het Kustseniorenfestival groter en grootser. Het zijn heus niet allemaal meer senioren die de weg vinden naar onze organisatie, ook heel wat medioren voelen zich aangesproken door de interessante formule die we samen met Plopsaland aanbieden.”

Parkmanager Wim Wauters vult aan: “Voor slechts € 15 (voorverkooptarief) hebben senioren vanaf 10 uur toegang tot Plopsaland De Panne. Vanaf 14 uur genieten ze van het optreden van tal van Vlaamse artiesten in het Plopsa Theater. Een mooie gelegenheid om een bezoek aan het park te combineren met een optreden van deze Vlaamse artiesten.”

Het programma van het Kustseniorenfestival:

11 september: Paul Bruna, Lisa Del Bo, De Romeo’s

18 september: Paul Bruna, Margriet Hermans, Willy Sommers

25 september: Paul Bruna, Marc Dex, Laura Lynn

Tickets kunnen gekocht worden via kustseniorenfestival.be aan € 15 euro of ter plaatse aan de kassa aan € 20 .

© 2013 - Plopsa