Met de drukste dag van het jaar in het vooruitzicht, kiest Sinterklaas ervoor om goed uit te slapen in de nieuwste suite van het Efteling Hotel: de Excellente Suite. Zo kan de man op leeftijd uitgerust aan zijn zware taken beginnen. “Ik heb ook, languit liggend in bad en bed, mijn hele boek rustig gelezen om er zeker van te zijn dat er dit jaar geen kinderen vergeten worden”, aldus Sinterklaas.

Excellente Suite

De nieuwe Excellente Suite in het viersterren Efteling Hotel vlakbij het attractiepark is ingericht in dezelfde stijl als de in 2011 vernieuwde comfortkamers, maar biedt de (zakelijke) gast nog meer luxe en comfort. Zo heeft de suite, naast een riant tweepersoonsbed, ook een grote loungezitbank en een uitgebreide minibar met een wijnklimaatkast (inclusief gratis gebruik), en een luxe badkamer met bubbelbad en een stortdouche voor twee personen. De kamer heeft en weelderige uitstraling met subtiele, sprookjesachtige Efteling-elementen. Sinterklaas is de allereerste gast die in de Excellente Suite logeert.

Ook nieuwe vergaderzalen en nieuw restaurant

Ook de (vergader)zalen en het restaurant van het Efteling Hotel kregen een grondige opfrisbeurt. Het Victoriaanse karakter met elegante Efteling-details geeft de nieuwe zalen een uniek karakter. De zalen werden niet alleen voorzien van nieuwe vloeren, wanden, meubilair en stoffering, maar kregen ook een modern audiosysteem dat gebruikt kan worden bij presentaties en vergaderingen.

Zakelijke bijeenkomsten kunnen telkens gecombineerd worden met een bezoek aan het Efteling Park, een golfclinic in het Efteling Golfpark, of een overnachting in het Efteling Hotel of het vakantiepark Efteling Bosrijk. Meer informatie over de vergaderarrangementen is te vinden op www.efteling.com/vergaderen.

Bron: © 2013 - Efteling