Volgende zomer zal Cirque du Soleil zijn nieuwe show Kooza in PortAventura voorstellen. De show wordt een uniek avontuur vol adrenaline en acrobatie op de scène van een fantastisch koninkrijk. De twee ondernemingen hebben een akkoord ondertekend om dit evenement te organiseren in het vrijetijdscomplex van het park, waar in het volgende zomerseizoen meer dan 2400 toeschouwers van de show zullen kunnen genieten.

Dankzij de samenwerking van deze twee grote namen uit de internationale toeristische en vrijetijdssector, wordt PortAventura het eerste vrijetijdscomplex in Europa dat een spektakel van Cirque du Soleil mag verwelkomen. Het is voor het park, dat elk jaar bijna vier miljoen bezoekers over de vloer krijgt, de volgende stap in de strategie om elk jaar een nieuwigheid te presenteren om zo de beste bestemming van Europa te worden op het vlak van vrije tijd en om buitenlandse toeristen aan te trekken.

Finn Taylor, vice-president van de Touring Shows van Cirque du Soleil, zegt: Meer dan vier miljoen bezoekers van over de hele wereld hebben Kooza reeds kunnen bezoeken. We zijn heel blij met deze partnership met een leidende onderneming in de toeristische sector zoals PortAventura. Deze synergie zal ons ongetwijfeld de kans geven om de miljoenen bezoekers en onze fans te vermaken.

Sergio Feder, president van het Executief Comité van PortAventura, verklaart: We zijn fier dat we Cirque du Soleil deze zomer mogen verwelkomen. Deze samenwerking is zeker een grote vooruitgang om de positie van PortAventura als een Europese referentie en als een van de belangrijkste merken van de toeristische familie industrie te verstevigen.

 

Tekst en foto: © 2013 - PortAventura