Bellewaerde.be heeft zich in een nieuw kleedje gestoken.  De site is hipper en moderner geworden. Plezier kan men echter nog op dezelfde manier beleven!

Bellewaerde staat garant voor een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Nergens anders vindt men zulke familieattracties die jullie doen daveren van plezier. Het park is ook nog zoveel meer: je kan er ook honderden dieren van dichtbij leren kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die jullie nóóit meer vergeten? Welkom in Bellewaerde !  

Eens binnen in Bellewaerde begint de pret meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers van de familie deinzen niet terug voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotseren de adembenemende coaster Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleef je samen met de rest van de familie het ene avontuur na het andere.

 

Sta oog in oog met meer dan 300 exotische dieren

Superleuk én leerzaam: in Bellewaerde sta je echt middenin de natuur, want het park is ook de thuis van leeuwen, tijgers, apen, olifanten en nog zo veel meer. De Afrikaanse savanne zal je verbazen, want van zo dichtbij krijg je zebra’s en giraffen zelden te zien! Door deze bijzondere belevenis maak je kennis met de mooiste, verbazingwekkendste en leerrijkste natuur.  

 

Extra evenementen zorgen voor meer plezier

Zo kan je bijvoorbeeld gaan kijken naar de superleuke, spannende duik- en stuntshow 'Pow Wow'. Deze show biedt je een komische strijd aan om het leiderschap van een indianenstam. Dit alles kan je beleven dagelijks vanaf 1 juli tot 31 augustus.

Kom lekker lang genieten van Bellewaerde tijdens de Summer Nocturnes en dit op volgende data: 26 juli, en 2, 9, 16 en 23 augustus (van 10 tot 22 uur).

De dappersten onder ons kunnen zeker ook eens langskomen tijdens Halloween. Kom gezellig griezelen tijdens Halloween ZoorRror: een huiveringwekkende Halloween! De monsters verwachten je op 18 en 19 oktober, en elke dag van 25 oktober tot 2 november (van 10 tot 18 uur).  Wie echter niet genoeg krijgt van al dat griezelen overdag kan lekker komen meespoken op de Halloween ZoorRor Nocturnes en dit op volgende data: 25, 26 & 31 oktober en 1 november (van 10 tot 21 uur).

Je ziet, er is wel altijd iets leuks te beleven in Bellewaerde.

Kom gerust een kijkje brengen op Bellewaerde.be.

 

©2014 - Bellewaerde Park