Samen met het pretparkseizoen gaat straks de derde jaargang van Brakesection Magazine by Pretparken.be van start. Ook in 2016 zullen vijf nummers verschijnen van ons pretparktijdschrift vol pretparkplezier op papier. Deze negen redenen geven je alvast een idee van wat je dit jaar van ons mag verwachten:

10+ landen

We reizen voor Brakesection Magazine naar meer dan 10 landen in Europa om reportages te maken en met mensen uit de industrie te gaan praten.

20+ nieuwe attracties

In Brakesection Magazine lees je dit jaar reportages vol achtergrondinformatie over meer dan 20 nieuwe achtbanen en attracties in Europese pretparken.

25+ interviews

Brakesection Magazine gaat voor jaargang drie praten met meer dan 25 mensen uit de branche. Boeiende gesprekken gegarandeerd!

Ontdek nieuwe parken

We nemen je in uitgebreide reviews mee naar enkele unieke Europese pretparken die je zeker moet leren kennen!

Tips en Trucs

Ook dit jaar geven we je tips over de beste evenementen, leuke hotels, de beste restaurants... in je favoriete pretparken.

Achter de schermen

Benieuwd naar hoe een pretpark werkt? Brakesection Magazine laat je opnieuw pretparken kennen van een volledig andere kant.

Op papier

Een tijdschrift op papier, dat kan niet ontbreken in je pretpark-verzameling. Even de technologie aan de kant en lekker bladeren.

Gratis naar Disneyland

Neem een abonnement voor 2016 voor 31 januari 2016 en maak kans op één van de drie duotickets voor Disneyland Parijs!

Spotprijs

Vijf vaktijdschriften in 2016 voor 24,99 (BE) of 29,99 (EU), verzending inbegrepen. Dat is gewoon echt goedkoop.

 

Nog niet overtuigd?

Neem een kijkje in dit inkijkexemplaar met enkele fragmenten uit jaargang 2:

Nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!