Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Nieuw themagebied met grote attracties voor Toverland in 2018
Share
Auteur: Yelle Kleykens @ 9 Maa 16

Toverland, gelegen in het Nederlandse Sevenum, maakte deze week bekend dat het in 2018 een nieuw groot themagebied wil openen. Er worden meerdere grote attracties ingepland.

Na de laatste grote uitbreiding van Toverland in 2013 met de Magische Vallei, is het park nu klaar voor een volgende uitbreiding van formaat. Het park is namelijk van plan om in 2018 een nieuw groot themagebied te openen. Dat zal achteraan het park komen te liggen, op gronden die reeds van Toverland zijn. Het gaat om het natuurgebied met de vele grote vijvers.

Wat we precies mogen verwachten in de nieuwe zone, maakt Toverland nog niet bekend. In het bestemmingsplan van de grond wordt er wel verwezen naar een grote waterachtbaan en een megacoaster.

Verder komt er ook een gloednieuwe ingang, die outdoor zal worden in plaats van indoor, en een nieuwe parking. De werken aan al deze nieuwigheden zouden in 2017 starten.

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto's: © Pretparken.be, Toverland

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.