Altijd de goedkoopste pretparktickets?
Bezoek onze kortingspagina!

Grijp korting
Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Tayto Park stelt nieuwe attracties voor 2016 voor
Share
Auteur: Yelle Kleykens @ 16 Maa 16

Tayto Park timmert verder aan de weg met verschillende nieuwe attracties voor 2016. Na vorig jaar Cú Chulainn te openen, een grote houten achtbaan van The Gravity Group en meteen de grootste achtbaan van Ierland geopend te hebben, belooft het park ook dit jaar weer nieuwe attracties. Aan de investeringsdrang van Tayto Park is voorlopig geen eind in het zicht, het park wil in 2020 900.000 bezoekers trekken.

Ice Valley Dinosaur Experience

De tot nu toe grootste blikvanger onder de nieuwigheden is de Ice Valley Dinosaur Experience, net als de dinosaurusen-walkthrough die het park al heeft, wordt dit een echte doe-attractie gericht op kinderen. Evenzeer leerzaam als leuk kan je hier oog in oog staan met lang uitgestorven diersoorten, en dat allemaal in een ijzige omgeving.

Reuzenrad en Rockin' Tug

Ook mechanische attracties komen er dit jaar bij in Tayto Park. Een reuzenrad genaamd 'Ferris Wheel' zal dit seizoen, dat 18/03 begint, onwaarschijnlijk een geweldig panorama bieden. Ook is er weer aan de jongste bezoekers gedacht, want een tweede nieuwigheid is een Rockin' Tug van Zamperla. Deze attractie vind je bijvoorbeeld terug in Boudewijn Seapark en kan het best omschreven worden als een op hol geslagen boot.

Tenslotte zal er in de bestaande 5D-cinema een nieuwe film draaien rond het populaire spelletje Angry Brids.

Nog meer in het vooruitzicht

Het zesde seizoen van Tayto Park zal ongetwijfeld weer een belangrijke stap zijn in de geschiedenis van het park, want genoemde attracties zijn waarschijnlijk nog niet het enige dat er dit jaar zal bijkomen. Tayto Park belooft dat er nog meer nieuwe attracties aangekondigd zullen worden voordat de zomer begint.

“We zijn heel erg tevreden met de nieuwigheden in Tayto Park dit jaar, we gaan zelfs meer attracties voor families en thrillseekers toevoegen. We hebben nog veel meer in onze mouw voor 2016, dus houdt je ogen open voor aankondigingen de komende weken. Deze zomer wordt heel erg spannend.' aldus oprichter Raymond Cole.

Tekst: © Ignace Woinin - Pretparken.be // Foto: © Ignace Woinin - Pretparken.be

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.