Vorig jaar, rond deze tijd, stapte Pretparken.be mee in een nieuw project: Brakesection Magazine. Een jaar later zijn we blij om alweer te kunnen vertellen dat we aan iets nieuws gaan beginnen: Pretparkdeals.

Vanaf april 2016 kan je op Pretparken.be terecht voor superkortingen op jouw pretparktickets, en dat in samenwerking met Pretparkdeals! Momenteel bieden we interessante deals aan voor 19 verschillende Europese pretparken en meer dan 20 andere dagattracties zoals dierentuinen, waterparken en zelfs Centerparks. De deals variëren van enkele euro's korting tot meer dan 50% en zelfs tot 90% korting! Als het concept aanslaat, staan er trouwens nog heel wat andere parken op de planning!

Pretparkdeals gaat op zoek naar alle mogelijke kortingen die er te vinden zijn voor een park: gaande van promocodes van het park zelf, tot speciale acties op bvb. Travelbird of Groupon. Je moet zelf het internet niet meer afschuimen, dat doen wij voor jou! Met één simpele klik vind je alle actuele promoties voor het park dat jij wilt bezoeken.

Waar vind ik de deals?

De deals zullen op twee verschillende plaatsen op Pretparken.be te zien zijn: op de homepage en in de parkgids. Onderaan de homepage vind je de laatste nieuwe aanbiedingen voor alle parken en dagattracties uit ons assortiment. Door erop te klikken kom je in de webshop uit om zo je korting te verzilveren.

Als je naar een park in de parkgids gaat, zal je daar aan de rechterkant, onder de openingsuren, een nieuw rubriekje 'Pretparkdeals' vinden met promoties specifiek voor dat park. Daar vind je dus een lijstje met alle mogelijke kortingen voor jouw geselecteerde park, superhandig!

Pretparken.be en Pretparkdeals wensen je veel voordelig pretparkplezier!

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto: © Yelle Kleykens - Pretparken.be