Na lang wachten, heel erg lang wachten en veel mysterie, werden fans gisteren van hun ongeduld ontdaan. Phantasialand maakte namelijk bekend dat hun nieuwste themagebied Klugheim op 30 juni 2016 zal openen. En jij kan er met Pretparken.be zelfs nog een dagje vroeger bij zijn!

De facebookwedstrijd is afgelopen, de winnaars zijn: Robert Dank, Boris Bertels en Jasper Roels. Bedankt voor jullie massale deelname!

Op 30 juni 2016 is het dan zo ver: Klugheim opent dan officieel in Phantasialand! Klugheim zal in totaal twee achtbanen bevatten: een multilaunchachtbaan, genaamd Taron, en een family boomerangcoaster, genaamd Raik. Taron zal twee lanceringen tellen, een snelheid halen van meer dan 100 km/u en zo'n 1.400 meter lang zijn. Daarmee mag de coaster zich de snelste multilaunchcoaster van Europa heten. Daarbovenop zal het de achtbaan worden die zichzelf het meeste kruist: maar liefst 116 keer! Raik, de family boomerangcoaster, zal een custom model worden en daardoor de grootste in zijn soort worden.

Wedstrijd

Jij kan er echter al eerder bij zijn dankzij Pretparken.be, wij geven namelijk drie duotickets weg voor de persopening! Op 29 juni 2016 vanaf 19u kan jij als één van de eersten Klugheim ontdekken tijdens de officiële persopening. Je mag je verwachten aan een gezellige avond met hapjes en drankjes en natuurlijk de mogelijkheid om Taron en Raik uit te testen.

Wat moet je daarvoor doen? Op onze facebookpagina hebben we een wedstrijdfoto gepost van een persoon die voor het eerst Klugheim in preview zag. Bedenk een leuke, ludieke of grappige zin die de persoon op de foto denkt en plaats dit als reactie op de wedstrijdfoto op Facebook om kans te maken op één duoticket. De drie leukste reacties winnen. Deelnemen kan tot zaterdag 11 juni 2016 om 18u.

Opgelet: Neem enkel deel aan deze wedstrijd als je zeker bent dat je beschikbaar bent op 29 juni 2016 vanaf 19u. Als blijkt dat je niet kan gaan, dan wordt je duoticket verloot onder de overgebleven deelnemers. Je moet ook zien daar te geraken op eigen kracht, Pretparken.be verzorgt geen vervoer naar Phantasialand. Het volledige wedstrijdreglement vind je hier.

Tip: Like zeker onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de wedstrijd of om de uitslag niet te missen. Wees ook vrij om de wedstrijd te delen zodat misschien één van je vrienden een duoticket wint en zij jou kunnen meenemen waardoor je winstkansen verdubbelen!