Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Namen verwelkomt indoorpretpark tijdens de kerstvakantie
Share
Auteur: Bjorn Venken @ 9 Dec 16

De winter is doorgaans een relatief saaie periode voor pretpark- en kermisliefhebbers in West-Europa. Hoewel er toch een aantal parken een winteropening houden, zijn de meeste parken in onze regio gesloten. In Namen opent rond de kerstvakantie echter een tijdelijk indoorpretpark: Funland.

Het is voor het tweede jaar op rij dat er een indoorpretpark verrijst in de Expohallen van Namen. In totaal worden een dertigtal kermisattracties opgesteld voor jong en oud. Het bijzondere is dat je niet per attractie betaalt, maar één vaste toegangsprijs en alle attracties (uitgezonderd spelkramen met prijzen en eetkramen) inbegrepen zijn.

Funland is dagelijks geopend van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017, telkens van 11h tot 20h. Op 24 en 31 december is Funland gesloten. De aanwezige attracties zijn een funhouse, een glazen doolhof, familieachtbanen La Pomme en Tokyo Express, een 3D-simulator en opblaasbare waterballen. Voor de kinderen is er een elektrische paardjesbaan, een opblaasbare glijbaan, trampolines, een bootjesattractie en een kleiner funhouse. Durvers kunnen terecht in de botsauto's, Swing Party, Swing Up en de Skate.

Dagelijks worden er ook twee circusvoorstellingen opgevoerd, telkens om 13h en 18h30. De voorstelling duurt één uur. Tussen beide voorstellingen is er een circusschool en een schminkstand aanwezig.

De toegangsprijzen zijn als volgt:
< 1 meter: gratis
1m00-1m30: 9,50 euro
> 1,30m: 14,50 euro
Gratis toegang voor zwangere vrouwen op voorleggen van een medisch document.

Funland is gelegen in Namur Expo, Av. Sergent Vrithoff 2.

Voor meer info kan je terecht op de website van Funland.

© Bjorn Venken - Pretparken.be // Foto: © Funland

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.