Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Toverland opent Wing Coaster in 2018!
Share
Auteur: Yelle Kleykens @ 18 Jan 17

Het Nederlandse pretpark Toverland krijgt er in 2018 weer een spectaculaire attractie bij. Het park zal dan namelijk een Wing Coaster van B&M openen, de eerste in de Benelux.

Eerder dit jaar berichtten we al dat Toverland in 2018 een groot nieuw themagebied zal openen met verschillende grote attracties. Lang waren er geruchten dat er bij één van die nieuwigheden een Wing Coaster van B&M zat, maar dit werd nu definitief bevestigd door verschillende personeelsleden en leveranciers. Toverland zelf houdt toch nog even de lippen stijf op elkaar tot er een officiële aankondiging plaatsvindt. "We openen in 2018 inderdaad een nieuw themadeel met een bijzondere nieuwe achtbaan, maar we kunnen nog niet zeggen om welk type het gaat", laat een woordvoerster weten.

Er is nog niets specifiek bekend over de nieuwe achtbaan, buiten dat het een Wing Coaster wordt. Het zal de vierde van dit type in Europa worden en de eerste in de Benelux. De opening staat gepland in het zomerseizoen van 2018.

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto: © Heide-Park

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.