Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Opening spectaculaire achtbaan Gold Rush op 13 april!
Share
Auteur: André Bormans @ 21 Maa 17

Op donderdag 13 april 2017 opent de nieuwe spectaculaire achtbaan Gold Rush in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Afgelopen weekend is het hoogste punt van 33 meter bereikt en tevens het laatste deel van de baan geplaatst.

De nieuwe achtbaan van Slagharen brengt bezoekers van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit, en brengt de bezoekers tot op een hoogte van 33 meter. Tijdens de rit gaan bezoekers ook nog eens twee keer over de kop.

In de aanloop naar de opening roepen parkmascottes Randy & Rosie iedereen op om mee te zoeken naar ‘goudklompjes’ in alle Nederlandse provincies. Via de Facebook-pagina van Slagharen worden komen de weken hints geplaatst die leiden naar de exacte locaties. De vinder kan samen met vijf andere personen genieten van een weekendverblijf in de nieuwe Raccoon Lodge.

Tekst: © Slagharen // Foto: © Slagharen

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.