Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Walibi Holland opent nieuwe scare zone en haunted house tijdens Halloween Fright Nights 2017
Share
Auteur: Yelle Kleykens @ 17 Aug 17

Walibi Holland staat bekend om zijn grootse halloweenevenement "Halloween Fright Nights". Dit jaar is het evenement nóg grootster dan voorheen door de toevoeging van een nieuwe Eddie de Clown-zone en een nieuw spookhuis. In totaal zijn er dit jaar zeven intense scare zones, zes bloedstollende Haunted Houses, een heftige walkthrough en een vette horrorshow te beleven.

Voor de zeventiende keer worden dit jaar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland georganiseerd. Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot, de Travelers, om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddie’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here…

‘Below’ - Nieuw uniek spookhuis in Europa

Naast de compleet nieuwe Eddie Area voegt Walibi Holland dit jaar ook een zesde Haunted House toe aan de Halloween Fright Nights. Na het succes van The Clinic in 2016 is er hard gewerkt om wederom een unieke experience te creëren: "Below". In Below ben jij het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Service en ga je op zoek naar de meest hardnekkige ongedierteplaag. Je kruipt door claustrofobische ruimten, de diepte in, het is alleen de vraag wat je precies aantreft. Ervaar het in Below, uniek in Europa.

Haunted Holidays II

De Halloween Fright Nights zijn niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de andere Haunted Houses. In The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock en het vorig jaar geopende The Clinic staan weer honderden acteurs klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. De klassieker Haunted Holidays heeft een facelift gehad en is intenser en enger dan ooit tevoren.

Tickets voor Below en de andere Haunted Houses koop je apart op www.frightnights.nl. Maar wacht niet te lang. Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben…

Tekst en foto: © Walibi Holland

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.