Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Twee nieuwe attracties voor Paultons Park in 2018!
Share
Auteur: Ignace Woinin @ 24 Sep 17

Op 16 mei 2018 zal Paultons Park weer uitpakken met twee nieuwe attracties. Het gaat om een monorail en een boottochtje met als thema het bekende kinderfiguurtje Peppa Pig. In het park vind je reeds een zone rond dit televisiesterretje, maar deze wordt nu dus uitgebreid.

Pretparkfans zullen dit Britse themapark vooral kennen dankzij de uitbreiding van vorig jaar. Toen openden ze een themawereld rond dinosaurussen met twee achtbanen van Vekoma. Hun grootste succesnummer tot nu toe is echter Peppa Pig World, een oudere themazone gericht op de kleine fans van het televisiebiggetje. Dat ze nu verder op dit succes willen inspelen, is geen verrassing.

De uitbreidingen

Vanaf mei 2018 zullen de bezoekers van Paultons Park dus twee nieuwe attracties kunnen uittesten. Hoog in de lucht is The Queen's Flying Coach Ride, een monorail gelijkaardig als Würmling Express in Phantasialand, en daaronder gelegen Grampy Rabbit's Sailing Club, een boottochtje dat door het nieuwe stuk van Peppa Pig World kronkelt. Ook komt er een nieuw verzorgpunt voor baby's en een nieuw horecapunt, The Queen's Kitchen. Op onderstaande afbeelding van Google Earth kun je de contouren van het in opbouw zijnde gebied al zien verschijnen:

Stephen Lorton, de commerciële directeur van het park, is enthousiast. "Dit is erg spannend nieuws voor Paultons Park. Peppa Pig World blijft erg populair en trekt gigantische bezoekersaantallen van over heel de wereld in de zes jaar dat de zone geopend is. Een magisch aspect van de uitbreiding is dat de Queen's Flying Coach Ride prachtige panoramische uitzichten zal bieden over Peppa Pig World en de rest van het park," aldus Lorton.

Meer ontdekken over Paultons Park? Bekijk het park in onze parkgids of discussier ook mee op ons forum!

Tekst: Ignace Woinin // Foto's: © Paultons Park en Google

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.