Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Djurs Sommerland opent in 2018 twee nieuwe attracties
Share
Auteur: Bert Bael @ 18 Okt 17

Djurs Sommerland weet van geen ophouden. In 2018 zal het Deense pretpark twee nieuwe attracties openen. Volgens een aankondiging in het park zullen een familiecarrousel en een kinderachtbaan aan het aanbod toegevoegd worden. Daarmee komt de teller voor het park op zeven achtbanen en het is al de vierde achtbaan op vijf jaar tijd.

Het park plaatste de foto van de banner zelf op Facebook. Op de achtergrond is DrageKongen te zien, de Intamin-achtbaan die Djurs dit jaar opende. De nieuwe attracties zullen dus waarschijnlijk in dezelfde zone opgetrokken worden. Momenteel laat het park nog niets meer los over de nieuwe attracties. Enkel een draak op de banner licht een klein tipje van de sluier op.

De investeringsdrang van Djurs Sommerland lijkt niet te stoppen. In 2008 opende het Deense park de Mega-Lite Piraten. Sindsdien groeit het park in stijgende lijn. Sinds 2011 heeft Djurs elk jaar een nieuwe attractie of zone geopend. Die traditie wordt in 2018 verder gezet. Opvallend: met Juvelen, Piraten en DrageKongen kreeg Denemarken al enkele spectaculaire achtbanen erbij, maar een inversie vinden we nog niet in Djurs Sommerland. Daar zal ook volgend jaar met een kinderachtbaan dus geen verandering in komen.

Discussieer mee over deze nieuwigheden op ons forum.

Tekst: © Bert Bael - Pretparken.be // Foto: Djurs Sommerland

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.