Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Mirabilandia opent voor het eerst de deuren in de winter!
Share
Auteur: Juan Martínez @ 16 Nov 17

Het Italiaanse pretpark Mirabilandia nabij Ravenna zal komende winter voor het eerst de deuren openen. Tijdens 2 weekends in december en de kerstvakantie zal het park baden in een gezellige kerstsfeer met speciale attracties zoals een schaatsbaan en een winterparade.

Mirabilandia bestaat dit jaar 25 jaar en vierde deze gelegenheid al uitgebreid tijdens het zomerseizoen. Om de verjaardag nog wat langer te vieren zal het park voor het eerst in haar geschiedenis nu ook de deuren openen in de winter met "Christmas Time". Het park wordt aangekleed met winterse en kerstdecoratieve elementen zoals lichtgordijnen, glinsterende slingers en sparren om zo een winterse atmosfeer en kerstsfeer te creëren.

De focus zal vooral gericht zijn naar de kinderen die speciale inwoners uit dit winterse landschap zullen kunnen ontmoeten. Deze inwoners zullen bijzondere ervaringen voor de kinderen creëren. Tevens kunnen de kinderen de kerstman bezoeken! De jolige man zal samen met zijn elven de kinderen verwelkomen in zijn huis en ze meenemen over een besneeuwd pad met rendieren en pinguins naar een koninkrijk vol met kristallen.

Op het Piazza della Fama komt er een schaatsbaan die extra fun aanbiedt. Voorts komt er ook een kerstshow voor jong en oud en tot slot zal er ook een parade plaatsvinden waarin alle karakters van het winter amusement zullen figureren en dit op traditionele kerstliederen.

Het park opent de deuren op 8, 9 en 10 december, 16 en 17 december en van 26 december tot en met 7 januari, dit telkens van 11u tot 18u. Alle attracties van het park zijn geopend met uitzondering van de waterattracties, Blue RiverMusic ExpressEuroWheelMira Express24OreReset en Legends of Dead Town.

Tekst: Juan Martínez - Pretparken.be // Foto's: © Mirabilandia // Bron: Mirabilandia

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.