Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Tiki-Waka is de nieuwe family funcoaster van Walibi
Share
Auteur: Juan Martínez @ 15 Feb 18

Donderdag 15 februari 2018 — Tijdens een werfbezoek in Walibi Belgium werd de naam van de nieuwe attractie bekend gemaakt: Tiki-Waka. Een race met een hoek af (Waka!) in een exotische Tiki-stijl. De nieuwe coaster zal zich in een nieuwe exotische zone, Exotic World, bevinden voor topattractie Challenge of Tutankhamon. 

Klaar voor een krankzinnige rit met het hele gezin op een exotisch circuit ? Wil je graag racen over de hoofden van andere bezoekers over de wouden van Walibi, de snelheid voelen en de gekste bekken trekken? Beleef dan Tiki-Waka! De familie-attractie van de Duitse attractiebouwer Gerstlauer zal 500 meter lang zijn en zal een snelheid bereiken tot 55 km/uur. Al vanaf 1 meter kunnen kinderen de attractie samen met hun ouders ervaren.

Kiddie Bay in Aqualibi

De herthematisering van Aqualibi is volop aan de gang: vanaf de paasvakantie zullen bezoekers ondergedompeld worden in een Caraïbische sfeer. Een extensie van 700 m² voor kinderen die niet kunnen zwemmen, Kiddie Bay, is ook in volle opbouw.

In juni 2017 kondigde Walibi Belgium aan dat er 100 miljoen euro geïnvesteerd ging worden in het park om er verschillende werelden te creëren. 12 miljoen werd al aan bovenstaande werken besteed.

Bron: Walibi Belgium

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.