Je hebt er lang genoeg op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we bevestigen dat ons in-house magazine terugkomt. Brakesection Magazine by Pretparken.be begint in 2018 al aan de vijfde jaargang! Wat in 2014 begon als een stoutmoedig idee van één persoon, is nu een project dat met veel enthousiasme door Pretparken.be gedragen wordt. Het beste nieuws van de dag? Je kan nu al abonneren!

Eerder dit jaar vroegen we in een enquête al naar jullie mening over de voorbije jaargangen van Brakesection Magazine en ook naar jullie verwachtingen voor de toekomst. We kregen heel wat leuke reacties binnen! De voorbije weken werden die reacties met veel aandacht uitgespit. Suggesties, commentaren en verwachtingen werden uitgebreid besproken en we zijn ook goed gaan nadenken over de toekomst van het magazine. Eén opmerking kwam uit elk antwoord op de enquête duidelijk naar voren: jullie willen een nieuwe jaargang van Brakesection Magazine. Wie zijn wij dan om 'nee' te zeggen...

Vandaag mogen we dan eindelijk met veel trots zeggen dat Brakesection Magazine in vertrouwde vorm terugkomt voor een vijfde jaargang! Vijf nummers vanaf eind april tot het einde van het jaar, boordevol boeiende artikels. En dat allemaal in ons grote, vertrouwde formaat. Onze ambitie daarentegen... die is alleen maar gegroeid!

Terwijl de parken nog moeten ontwaken uit hun winterslaap, draait onze redactie al op volle toeren. De eerste interviews zijn geregeld, de bedrijfsbezoeken zijn gepland en de nieuwe pretparkattracties worden nu al aan ons kritisch oog onderworpen. Wat we allemaal in petto hebben, dat blijft nog even een verrassing. We hebben alvast enkele gloednieuwe rubrieken voor jullie voorbereid. Toch een tipje van de sluier? Brakesection Magazine wordt nog meer een magazine op jouw maat!

Nieuwsgierig naar wat onze vijfde jaargang allemaal te bieden heeft? Abonneer je dan nu via de website van Brakesection Magazine en mis geen enkel nummer!