Altijd de goedkoopste pretparktickets?
Bezoek onze kortingspagina!

Grijp korting
Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Bobbejaanland, twee dagen all-in
Share
Auteur: Nick Jespers @ 17 Jun 08

Bobbejaanland heeft de website Travel Parks opgericht, waarop bezoekers een overnachting kunnen boeken in een hotel in de ruime omgeving van het pretpark. Hiervoor werkt Bobbejaanland samen met meer dan 20 hotels.

Bobbejaanland geeft in de parkfolder reeds verschillende jaren informatie over de verblijfsaccommodaties in de omgeving van het park. Met de oprichting van website Travel Parks gaat het park een stap verder en biedt het park ook verschillende hotelarrangementen aan, waarbij overnachting en entree in de prijs inbegrepen is.

Travel Parks

Op de website van Travel Parks krijgen de bezoekers een overzicht van de beschikbare arrangementen en kunnen ze zelfs onmiddellijk overgaan tot het boeken van een arrangement. Er werken zo’n 20 hotels samen met Bobbejaanland.

“Op deze manier kunnen onze gasten nog langer van alle attracties in Bobbejaanland genieten. Ik ben ervan overtuigd dat ook de overige toeristische trekpleisters in de Kempen hiervan zullen profiteren.”, laat parkdirecteur Rudi Rasschaert weten.

Meer informatie kan je vinden op de website van Travel Parks: www.travelparks.be

 

Tekst/bron: ThemeParkVision
Foto: Nick Jespers (ThemeParkVision)

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.