Ook deze week organiseert Pretparken.be een wedstrijd in samenwerking met Slagharen. Vul drie vragen juist in en doe een gokje op de schiftingsvraag. Misschien win jij wel een ticket om samen met drie andere vrienden naar Slagharen te trekken.

Deze wedstrijd loopt tot en met 8 augustus 2010. Veel succes!

Actie in het Attractiepark vanaf woensdag 5 mei te zien, SBS 6 kijkt achter schermen bij Slagharen

.Binnenkort zendt SBS 6 de docusoap Actie in het Attractiepark uit. Attractie- & Vakantiepark Slagharen zet de poorten open voor de kijkers van de familiezender en gunt ze een blik achter de schermen. De meeste bezoekers van het park hebben geen idee hoeveel mensen er werken en waar ze zich mee bezighouden. Dat hierbij ook de nodige complicaties optreden, wordt duidelijk in deze realityreeks. Actie in het Attractiepark is vanaf woensdag 5 mei om 23.15 uur te zien bij SBS 6.

Met meer dan veertig attracties en shows en een verblijfscapaciteit van 5000 bedden is Slagharen een van de grootste (vakantie-)attractieparken van Nederland. Jaarlijks genieten er 1,5 miljoen bezoekers van de magische omgeving, terwijl de medewerkers het park dag in dag uit onopvallend draaiende houden. Naast de mensen die ogenschijnlijk zelfverzekerd voor de schermen werken, zoals de acteurs en het horecapersoneel, is het achter de schermen vaak een drukte van belang en loopt niet alles zoals gepland.

In de 11-delige docusoap worden verschillende werknemers gevolgd bij hun werkzaamheden. Zo heeft Ben de attracties en de bouw van de nieuwe bungalows onder zijn hoede en is hij verantwoordelijk voor het functioneren van alle apparaten in het park. Petra, beter bekend als het paardenmeisje, bekommert zich over de paarden en de minipony’s, die dit seizoen na vijftien jaar hun comeback maken. Verder is Hans de leidinggevende van alle artiesten samen met Heidi, die het entertainmentteam coördineert. Albert is de man van de eetgelegenheden en Peter en Otto komen ter plaatse bij alle problemen die niet direct opgelost kunnen worden. Samen met de rest van het personeel zetten ze alle zeilen bij om het attractiepark in opperste paraatheid te brengen en te houden.

 

Aflevering 1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de voorbereidingen zijn in volle gang. Ieder seizoen is het een race tegen de klok om het park er tiptop uit te laten zien en het personeel is dan ook druk in de weer om alles voor de opening klaar te hebben. De druk is dit jaar zelfs extra groot, want Pasen valt vroeg en dat is een van de drukste weekenden van het seizoen. De spanning neemt steeds meer toe en de vraag rijst of ze alles af krijgen om de eerste bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen.

 

Actie in het Attractiepark
Vanaf woensdag 5 mei om 23.15 uur bij SBS 6 (Nederland, red.)

 

Vragen

 

 

 

 

Uw informatie:

Volledige naam:
Straat en nummer:
Plaats:
Leeftijd:
E-mail adres:
Telefoonnummer:

 

Tekst: © 2010 Attractiepark Slagharen

Vraagjes: © 2010 Pretparken.be