Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Aqualibi
Share
Auteur: Nico Reynders @ 25 Maa 11

 

Aqualibi - Wavre
 
Waterparken > Aqualibi
 

Aqualibi is het subtropische zwemparadijs van het attractiepark Walibi Belgium. Het complex opende in 1987 voor het eerst zijn deuren voor het publiek. Vandaag de dag is Aqualibi één van de populairste attracties van Walibi Belgium. Bezoekers kunnen er genieten van de vele waterattracties omgeven door een tropisch klimaat.

Acht nieuwe glijbanen maken hun opwachting in het nieuwe Aqualibi dat opende op 30 maart 2011. Onder hen de Bi-Bob, een glijbaan van 140 m. waar bezoekers plaats nemen inrubberen banden voor 2 personen.
De Xtreme is een andere opmerkelijke glijbaan waarin snelheden tot 50km/h kunnen behaald worden.
De allerjongsten kunnen 4 nieuwe glijbanen ontdekken in het op hun maat gemaakte « Mini Beach ». Dit nieuwe paradijs van 300m², aangekleed als grote rots, biedt uren waterpret voor kinderen. Ze kunnen zich er volledig uitleven op de hangbrug, interactieve waterspelen, speciale watereffecten en een reuze emmer die op de meest onverwachte momenten uitgegoten wordt.


De Rapido, de bekende wild water rivier, werd voor de gelegenheid ook in een nieuw kleedje gestopt maar behoudt alle unieke eigenschappen die deze attractie destijds wereldberoemd maakte.


Bezoekers die op zoek zijn naar rust en ontspanning komen ook volop aan hun trekken in de «Lagoon», een mega bubbelbad in een blauwe oase.

Let op: Om redenen van hygiëne en veiligheid zijn in Aqualibi uitsluitend zwembroeken toegelaten, zowel voor volwassenen als voor kinderen (geen shorts, geen bermuda's en geen pareo's).

Meer informatie en foto's in onze parkgids

 

 

 Attractielijst
 
Rapido Lagoon Mini Beach Bi-Bob
Xtreme Surf Jet Golfslagbad
ZAP Massagestralen Jacuzzi's Wildwaterstroom

 

 Website
 
 
 

 

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.