Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Tips voor trips voor de komende dagen
Share
Auteur: Nico Reynders @ 20 Mei 11

Juni 2011 wordt een maand vol evenementen!

Hoewel juni in het schooljaar valt, en voor veel kinderen en jongeren zelfs in de vervelendste periode van het jaar, namelijk met de examens, kiezen dit jaar tal van parken om enkele beloftevolle evenementen te organiseren.

Begin juni viert Toverland feest. Op 4 juni zijn er optredens in Bobbejaanland, de weken hierop volgend is het de beurt aan Movie Park Germany, en nog eens een week later steekt Walygator Parc de eerste vuurpijlen af. Juni wordt feestelijk afgesloten in Bobbejaanland met Fuzz's School's Out. We geven graag een overzicht van deze mooi gevulde maand.

 

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2011: 10 Magic Moments in Toverland

Verlengde openstelling tot 23.00 uur

In het weekend van vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2011 viert Attractiepark Toverland haar 10-jarig jubileum. Bezoekers worden speciaal voor deze gelegenheid getrakteerd op magisch entertainment. Beleef het verrassende jubileumprogramma dat bestaat uit 10 Magic Moments. 

Vuurwerk: Als klap op de vuurpijl zal dit knalfeest worden afgesloten met een magische vuurwerkshow. Geniet onder leiding van betoverende muziek van een magisch schouwspel met een wel héél spectaculair einde.

Geniet met het héle gezin van dit grootse jubileumfeest! De avondactiviteiten starten om 19.00 uur en eindigen om 23.00 uur, alle attracties zijn gewoon geopend. Vanaf 16.00 uur hanteert Toverland een speciaal entreetarief van € 16,50 per persoon. Kinderen (90-120 cm) betalen € 14,50 per persoon. Koop uw kaarten in de voorverkoop met korting via www.toverland.nl. Abonnementshouders en daggasten mogen het jubileumevenement 10 Magic Moments gratis bezoeken. 

Zaterdag 4 juni: Laura Omloop Familie Fandag in Bobbejaanland

Laura Omloop uit Berlaar is een klein meisje met een grote stem. Laura kan niet enkel buitengewoon goed zingen, ze is ook een meisje dat goed weet wat ze wil en als elfjarige erg verrassend uit de hoek kan komen. Op zondag 4 juni organiseert ze een familie fandag in het park. 

Er zijn live optredens vanaf 17u door de ketnetband met junior eurosong artiesten Pjotr, Margo, Ymke & Thomas onder begeleiding van Gizon Band.   Laura zelf is vanaf 10 u op post om samen met jullie te ravotten op alle attracties. 

Tickets zijn te koop in Free Record Shop

 

Zondag 5 juni: Keverdag in Walygator Parc

De charmante volkswagen kever staat vandaag centraal in het park. In samenwerking met een locale fanclub kunnen bezoekers vandaag tientallen exemplaren bewonderen in het park.

 

Zaterdag 11 & zondag 12 juni: Elite Cheerleading Championship in Movie Park Germany

Meer dan 3000 cheerleaders van over de hele wereld zullen in Movie Park Germany het beste van zichzelf geven om zich uiteindelijk te kwalificeren voor "The Worlds 2012", een prestigieuse cheerleading wedstrijd die in Orlando zal georganiseerd worden. 

 

Vrijdag 17 juni: Officiële opening van Van Helsing's Factory in Movie Park Germany

De eerste ritjes op de gloednieuwe attractie van Movie Park Germany, hét film- en entertainment park van Europa, kunnen gemaakt worden op vrijdag 17 juni 2011. Om 11h15 wordt de attractie ingehuldigd en voorgesteld aan de pers. Er wordt verwacht dat reguliere bezoekers de attractie in de namiddag kunnen ontdekken.

 

Zaterdag 18 juni: Verjaardagsfeest voor de 15de verjaardag van Movie Park Germany

Op deze feestelijke dag kunnen bezoekers om 15h00 genieten van een speciale jubileumsparade die door het park zal trekken. Vanaf 18h00 treden verscheidene Duitse en Nederlandse vedetten op in het park. De dag wordt spetterend afgesloten met een immens vuurwerk om 22h30.

Zondag 19 juni 2011: Vader Verwendag in Toverland

Op zondag 19 juni 2011 biedt Attractiepark Toverland vaders de gelegenheid om een heerlijke verwendag te beleven. Naast vele spetterende attracties voor het héle gezin, zijn er volop verwenactiviteiten voor de heren; Bijzondere auto's, heerlijke massages en proeverijen van bieren, tapas en streekproducten 

Zaterdag 25 juni: Meganocturne in Walygator Parc

Jaarlijks organiseert Walygator Parc enkele meganocturnes waarbij het park geopend blijft tot middernacht. De eerste meganocturne van 2011 vindt plaats op zaterdag 25 juni. Het park belooft ons een schitterend event met niet te missen extra entertainment en natuurlijk een megavuurwerk om de avond af te sluiten.

Zaterdag 25 juni: Opening nieuwe achtbaan in Plopsa Coo

Een gloednieuwe achtbaan opent vandaag voor het eerst; Vicky The Ride is een achtbaan met draaiende karretjes, gethematiseerd naar de bekende figuur Wicky de Viking. De karretjes zijn uniek voor België, aangezien je 2 aan 2 tegenover elkaar zit tijdens de rit. De hilarische gezichten van je medepasagiers kunnen voor extra fun zorgen tijdens de rit.

 

Zaterdag 25 juni: Happy Birthday Expedition Geforce (Holiday Park)

Holiday Park (eveneens van de Plopsa-groep) viert vandaag feest! Expedition Geforce, de megacoaster die onlangs door Pretparken.be-bezoekers nog werd uitgeroepen tot beste non-looping achtbaan van Europa, is jarig. Speciaal voor de fans van de achtbaan wordt er een feestje georganiseerd. 

Woensdag 29 juni: Fuzz School's Out

Het wordt stilaan een traditie in Bobbejaanland. Knallende optredens zullen de zomervakantie weer inzetten! Dé kick-off voor de zomer vindt opnieuw plaats in Bobbejaanland en wel op woensdag 29 juni 2011! Die dag organiseert Bobbejaanland in samenwerking met JIM de 3de editie van de School’s Out die ook dit jaar zal omgedoopt worden tot de FUZZ! SCHOOL'S OUT.

Net als vorig jaar zal het opnieuw knallen met topoptredens van zowel binnen- als buitenlandse artiesten. Zoals de naam al doet vermoeden, is de presentatie opnieuw in handen van Eline De Munck en Sean Dhont, beide presentatoren van het populaire jongerenprogramma Fuzz.

Absolute klap op de vuurpijl is de ticketprijs. Om tegemoet te komen aan ieders budget, heeft Bobbejaanland de prijs van een dagticket gehalveerd! Je betaalt dus 15,50 euro (in voorverkoop) voor de live-optredens van een pak sterartiesten en je hebt bovendien toegang tot meer dan 50 attracties over het hele park én de gloednieuwe spinning coaster DIZZ!!! Een absolute stuntprijs en hét argument om op woensdag 29 juni samen met je vrienden en vriendinnen naar Bobbejaanland te komen om er het einde van de examens te vieren!

 

Het park gaat open om 10.00u en de optredens beginnen net na de middag. Abonnees voor Bobbejaanland kunnen gratis binnen. Tickets geven toegang tot het park én de optredens !!! Meer info over de line-up vanaf 30 mei op www.jim.be. Tickets zijn nu al te koop op http://www.ticketland.be/?shop=50 

 

Tekst: © Nico Reynders - Pretparken.be

Bron: Bobbejaanland.be, Moviepark.de, Walygatorparc.com, Toverland.nl

 

 

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.