Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Toverland viert feest
Share
Auteur: Sven Martens @ 5 Jun 11

Toverland bestaat 10 jaar! 

Toverland viert feest voor hun 10 jarig bestaan met spetterend vuurwerk en special acts. Pretparken.be was er bij en maakte voor jullie het volgende verslag!

 

 

 

 

 

Avondopening

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het groot feest in Toverland  ter ere van hun 10 jarig bestaan. Het park was speciaal voor deze gelegenheid open tot 23 uur ‘s avonds en sloot de dag af met een spetterend vuurwerk. Verder was er voor deze gelegenheid een hypnoseshow, goochelshow en een vuuract voor een verwarmend schouwspel met vuur. Alles werd dus uit de kast gehaald om het 10 jarig bestaan van het pretpark op een waardige manier te vieren.

 

Op naar de volgende 10 jaar

Toverland wilt in de volgende 10 jaar dubbel zo groot worden. Dit met nieuwe binnen- en buitenattracties. Voor 2015 zou er een nieuwe hal worden gezet, en ondanks dat de attractie Odysseus momenteel op hold staat wil het niet zeggen dat deze er nooit kan komen. Maar dat betekent niet dat het park niet investeert in de huidige hallen en attracties. Zo werd de eerste hal in een nieuw kleedje gestoken en kreeg zowel de website als het logo een update. De groei naar een volwaardig pretpark wordt door Toverland met veel enthousiasme onthaald en de verschillende hindernissen worden gemakkelijk genomen. Hun plannen zijn groots en wij hopen hier snel meer te kunnen over vertellen. Maar ze krijgen van ons alvast een dikke proficiat voor wat ze op 10 jaar tijd gerealiseerd hebben!

Tekst en foto's: ©2011 - Sven Martens - Pretparken.be

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.