Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 18 Okt 2018
Schwaben Park heeft afgelopen weekend eindelijk zijn nieuwe achtbaan opengesteld voor publiek. De wereldprimeur was het pronkstuk van een groot aantal investeringen dit jaar, maar liep vertraging op tijdens de bouw. Oorspronkelijk was de coaster gepland voor het zomerseizoen.
Nieuws🕘 9 Okt 2018
Het hing enigszins in de lucht door de reeds lang aanslepende problemen met de bobbaan en nu is de kogel ook effectief door de kerk: de bobbaan van de Efteling zal na 34 jaar dienst verdwijnen en vervangen worden door een nieuwe dubbele achtbaan genaamd 'Max en Moritz!
Nieuws🕘 2 Okt 2018
Kort na de aankondiging van een eerste investering voor 2019, pakt Plopsaland De Panne uit met nog meer investeringsplannen. Naast de Wizzy & Woppy-zone wordt ook de immens populaire Boomstammetjes aan een grondige make-over onderworpen.
Artikel🕘 30 Sep 2018
Het enige Brussels waterpretpark opent vandaag voor het allerlaatst haar deuren. Pretparken.be vat 30 turbulente seizoenen waterpret in de schaduw van het Atomium voor je samen.
Nieuws🕘 29 Sep 2018
Plopsa opende vanavond haar eerste Poolse pretpark. Majaland Kownaty is een themapark van 20.000 vierkante meter groot gelegen in de stad Kownaty in de provincie Lubuskie. Het park is ontstaan uit een samenwerking tussen Momentum Capital en Plopsa Group en zal naar verwachting 300.
Nieuws🕘 28 Sep 2018
Het Brusselse waterpark Océade zal eind deze maand, op 30 september 2018, de deuren definitief sluiten om plaats te moeten ruimen voor het omstreden NEO-project.
Nieuws🕘 27 Sep 2018
Donderdagavond heeft Euro Attractions Show (EAS) 2018, de grootste vakbeurs voor de leisure-industrie in Europa, de deuren van het RAI-complex in Amsterdam gesloten. Volgens de eerste tellingen trok de show zo’n 15.800 bezoekers. Hiervan waren ruim 11.
Nieuws🕘 27 Sep 2018
Op de European Attraction Show (EAS) werd nieuwe informatie onthuld over Walibi Belgiums darkride voor volgend seizoen. Alterface lichtte het thema van de attractie toe.
Artikel🕘 24 Sep 2018
Dit jaar kreeg een klein Frans pretpark een volledige makeover. Jardin d'Acclimatation in Parijs kreeg er bijna 20 nieuwe attracties bij en werd in een nieuw kleedje gestopt. Daarbij zit een gloednieuwe achtbaan: Les Speed Rockets, een Bobsled achtbaan van Gerstlauer.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.

Dit gedeelte bevat spoilers. Klik op onderstaande knop om het gedeelte open te klappen.

Open spoilers

iktest

iktest