Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 17 Jun 2018
In Phantasialand is de bouw van het nieuwe themagebied Rookburgh een indrukwekkende nieuwe fase ingegaan. Er komen nu verschillende torens vér boven de stellingen uit die de bouwplaats tegen nieuwsgierige zieltjes moeten beschermen.
Nieuws🕘 17 Jun 2018
De twee nieuwe attracties die straks hun deuren openen in het nieuwe themagebied Avalon zijn onlangs gestart met testritten. Het gaat om de wing coaster Fenix en de familie bootvaart Merlins Quest. Het park stelt ook orde op zaken in zijn algemene uitstraling.
Nieuws🕘 17 Jun 2018
Blackpool Pleasure Beach heeft zijn nieuwe multi-launch-coaster 'Icon' officiëel geopend. De openingsceremonie werd bijgewoond door enkele bekende figuren in pretparkland.
Artikel🕘 11 Jun 2018
Afgelopen zaterdag opende Walibi Belgium officieel zijn nieuwe zone 'Exotic World'. Een belangrijke start voor het ambitieuze investeringsplan van Walibi Belgium. Kokosnoten, lekkere mocktails, artiesten en exotische muziek! Pretparken.
Nieuws🕘 6 Jun 2018
Anderhalve week na de grote brand in Europa-Park die de darkride Piraten in Batavia en een groot deel van themagebied Skandinavien in de as legde, raakt bekend wat de oorzaak zou geweest zijn van de brand.
Nieuws🕘 5 Jun 2018
In ZOO Planckendael is gisterenavond Aziatische olifant Phyo Phyo (36) gestorven. Een tijd geleden is bij Phyo Phyo een nierfalen geconstateerd dat Planckendael onder controle probeerde te houden met een eiwitarme voeding en medicatie. Toch verslechterde haar conditie sneller dan verwacht.
Nieuws🕘 30 Mei 2018
In een interview met één van de bedrijfsleiders van Europa-Park, raakt bekend dat de familie Mack op korte termijn een gelijkaardige vervanger zoekt voor darkride Piraten in Batavia.
Nieuws🕘 29 Mei 2018
Na de grote brand die afgelopen zaterdag in Europa-Park woedde, raakt er alsmaar meer info over bekend. Zo heeft een bedrijfsleider van het park in een interview laten weten dat er in de loods waar de brand ontstond geen sprinklersysteem aanwezig was.
Nieuws🕘 29 Mei 2018
Efteling richt dit seizoen haar pijlen op verliefde wezens en romantische zielen. Het park organiseert straks een sprookjesdate voor 100 singles. Er komt ook een romantisch fotopunt in het hart van het park waarbij iedereen zijn liefde kan vereeuwigen in een stel pieckfijne sloffen.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.

Dit gedeelte bevat spoilers. Klik op onderstaande knop om het gedeelte open te klappen.

Open spoilers

iktest

iktest