Recentste nieuwsberichten en artikels
Artikel🕘 13 Aug 2018
Heerlijke verfrissing bij tropische temperaturen, afgewisseld met een stevige portie adrenaline op de meest uiteenlopende glijbanen. Dat is de gouden combinatie die waterparken tot een geliefde zomerse bestemming maakt.
Nieuws🕘 9 Aug 2018
Dierenpark Paizi Daiza blijft maar investeren en heeft haar zinnen nu gezet op het halen van ijsberen naar het park. Als alles volgens plan gaat, komt er een groot, nieuw dierenverblijf dat plaats moet bieden aan een koppel ijsberen.
Nieuws🕘 4 Aug 2018
Dollywood Parks & Resorts heeft de laatste jaren al regelmatig het hart van menig pretparkliefhebber sneller doen slaan met hun grote investeringsdrang.
Nieuws🕘 26 Jul 2018
Bellewaerde heeft plannen om de inkomzone aan het Mexico-plein volledig te vernieuwen en deze om te bouwen tot een volwaardige entree. Dit blijkt uit een aanvraag tot omgevingsvergunning die we hebben ingekeken.
Nieuws🕘 25 Jul 2018
Een tijdje terug maakte Bobbejaanland bekend dat het volgend jaar een nieuwe achtbaan zal openen, meer bepaald een triple launch coaster van Duits constructeur Gerstlauer.
Artikel🕘 25 Jul 2018
De kogel is officieel door de kerk: Europa-Park bouwt darkride Piraten in Batavia en het Scandinavische gebied nagenoeg één-op-één na, nadat een grote brand in mei het volledige gebied in de as legde.
Nieuws🕘 24 Jul 2018
In Parc Saint-Paul staat de voor onze contreien zeldzame achtbaan Wild Train al een tijdje buiten bedrijf. Volgens geruchten zou dit wel eens de voorbode kunnen zijn van het verdwijnen van deze achtbaan uit het park. Pretparken.be onderzocht wat er gaande is.
Artikel🕘 24 Jul 2018
Laatste Update: 23/07/2018 Pretparken zijn ideaal om met het gezin een fijne dag te beleven, maar ze worden elk jaar duurder. In het volgende artikel maakt Pretparken.be een vergelijkende studie van alle pretparken in de buurt.
Nieuws🕘 23 Jul 2018
Men voorspeelt deze week meer dan 30 graden celcius vanaf dinsdag, een hittegolf die men maar zelden in België meemaakte.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.

Dit gedeelte bevat spoilers. Klik op onderstaande knop om het gedeelte open te klappen.

Open spoilers

iktest

iktest