Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 24 Apr 2019
Europa-Park onthult steeds meer over hoe de nieuwe versie van Piraten in Batavia er zal uitzien. Nu het park weer open is, kunnen bezoekers zich in een preview-center vergapen aan een maquette en een eerste animatronic van de vernieuwde darkride.
Artikel🕘 23 Apr 2019
De achtbaanbouwer B&M staat bekend om zijn degelijke en indrukwekkende achtbanen. Alleen de hoogst aangeschreven parken hebben er eentje staan. In veel landen zijn zulke groots opgezette parken dunbezaaid.
Nieuws🕘 23 Apr 2019
Fraispertuis City heeft er weer een knallende seizoensstart opzitten. Het Franse Westernpark besloot dit jaar haar piratenzone de nodige aandacht te geven. Het resultaat: een leuke familieattractie en een nieuwe mascotte: de piraat Jack.
Nieuws🕘 22 Apr 2019
Na een twee maanden durende renovatie kan er weer gereden worden over de Oude Tufferbaan in de Efteling. Met een nieuw ritsysteem en voertuigen en een aantal scènes onderweg, kan de oldtimer-attractie weer jaren mee.
Nieuws🕘 21 Apr 2019
Kongeparken opent dit jaar een nieuwe valtoren. Het wordt de opvolger van een panoramische jubileumattractie die bij het publiek niet in de smaak bleek te vallen. Het Noorse Kongeparken opent dit jaar een nieuwe valtoren van 80 meter hoog.
Nieuws🕘 21 Apr 2019
Walibi Sud-Ouest opent dit seizoen een nieuwe valtoren. Het was al een poos geleden dat het park het attractieaanbod nog eens uitbreidde met een attractie van enig aanzien. Het Franse Walibi Sud-Ouest opent dit jaar een nieuwe valtoren.
Nieuws🕘 21 Apr 2019
Särkänniemi krijgt dit seizoen een nieuwe torenattractie. Het park breidt op deze manier haar aanbod uit voor eenieder die graag op tijd en stond zijn adrenaline-niveaus aanvult.
Nieuws🕘 15 Apr 2019
De nieuwigheid voor 2019 brengt Nigloland terug naar zijn roots. Het park brengt enkele bestaande attracties onder in een 'paleis' waar ook de familiegeschiedenis uit de doeken wordt gedaan en plaats is voor een knabbel en een babbel. Het complex krijgt de naam 'Eden Palais'.
Nieuws🕘 15 Apr 2019
Fårup Sommerland heeft nog voor de start van zijn nieuwe seizoen al een nieuwe coaster aangkondigd voor 2020. Het park breidt uit met een familieachtbaan. Dit jaar voegt het park eveneens twee nieuwe attracties toe.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.

Dit gedeelte bevat spoilers. Klik op onderstaande knop om het gedeelte open te klappen.

Open spoilers

iktest

iktest