Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Walibi Holland maakt nu al een bocht voor Halloween
Share
Auteur: Jonas Claes @ 14 Maa 19

De Halloween Fright Nights van Walibi Holland worden in 2019 uitgebreid met een dagluik voor kinderen vanaf 6 jaar die gek zijn op Halloween. Het Nederlandse park beweert zo naast 'alle spectaculaire attracties voor kinderen' ook een spannend evenement overdag aan te bieden.
Walibi loopt deze jongste bezoekers mis doordat de Halloween Fright Nights te heftig zijn. Het park bij Biddinghuizen hoopt dit euvel te verhelpen met een nieuw Halloween daytime event en een speciaal kids-proof programma. Door Walibi’s jarenlange ervaring met Halloween, wordt een evenement opgezet waarbij de verhouding Fear & Fun perfect is afgestemd op de jongere doelgroep. Het blijft van hoogstaande kwaliteit, spannend en uitdagend – het is tenslotte Halloween in Walibi Holland –, maar niet doodeng zoals het avondprogramma vanaf 18:00 uur.

Fright Nights
Het avondprogramma van het bekende en succesvolle Halloween Fright Nights zal ook dit jaar zijn weerga niet kennen. Iedereen die denkt dat hij alle angstaanjagende Scare Zones en Haunted Houses aandurft, moet tijdens Halloween dus vooral ‘s avonds naar Walibi Holland komen. Halloween Fright Nights is dit jaar van 5 t/m 27 oktober op geselecteerde dagen. Het nieuwe Halloween daytime event vindt plaats op de dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. De exacte openingstijden van Walibi tijdens Halloween zijn te vinden op Walibi.nl/openingstijden.

Polderpark op dool

Het park toont met dit bericht een eerder wispelturige visie op haar toekomst en doelgroep. Communicatie omtrent halloween nog voor het hoofdseizoen van start gaat, is verdacht. Daarnaast waren de laatste vernieuwingen in festival-stijl wél volledig afgestemd op een tienerpubliek met adrenalineijver. Ook de nieuwe achtbaan Untamed is met vijf inversies en een snelheid van 80 km/u bezwaarlijk een kindvriendelijke coaster te noemen. Het Music-Battle concept dat zich specifiek op iets jongere kinderen richten werd enkele jaren geleden al weer afgedankt. Bovendien verwijderde het park de afgelopen jaren familieattracties aan de lopende band. 

Tekst: © Jonas Claes - Pretparken.be // Foto: ©Walibi Holland // Bron: Walibi Holland

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.