Le Carrousel de Lancelot (Disneyland Park)

Omschrijving attractie

Le Carrousel de Lancelot is één van Europa's opmerkelijkste carrousels door de mooie en grote paarden.
Meestal bezit een carrousel over één leidend paard voorzien van mooie decoraties. Jammer is dat er dan slechts één iemand per ritje de kans krijgt op dit paard te zitten. Daarom besloten de Imagineers alle paarden aan de buitenzijde van deze carrousel "leidende" paarden te maken. Het zijn zeer mooie en grote paarden waar iedereen met veel trots op plaats neemt. De paarden aan de binnenzijde zijn weliswaar iets kleiner maar nog steeds mooi gedecoreerd en groter dan de gemiddelde carrouselpaarden. Ook zijn er op deze carrousel twee triomfwagens voor zij die zich niet aan de grote paarden willen wagen. Op de carrousel spelen trouwens orgeldeuntjes van de bekendste Disney liedjes.

Advies voor mindervaliden

* Indien je als mindervalide deze attractie wil betreden, moet je in het bezit zijn van een Priority Card . Deze kan verkregen worden bij City Hall (deze informatiestand ligt onmiddellijk aan de linkerkant wanneer je het park betreedt).
* De Priority Card is voorbehouden aan mindervalide gasten
* Ga met de Priority Card naar de attractie en een Cast Member (medewerker van het park) zal je de juiste weg wijzen.
* De toegang via de mindervaliden-ingang is voorbehouden aan de houder van een Priority Card en maximaal vier begeleiders.
* Bezoekers moeten zelfstandig kunnen lopen, in goede gezondheid zijn en mogen geen medische problemen hebben die door deze attractie verergerd kunnen worden (zoals bijvoorbeeld hart-, rug- of nekklachten).
* Plaatsenkeuze is niet vrij; een Cast Member zal uw zitplaats aanduiden.
* Rolstoelgebruikers moeten overstappen.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Paarden-carrousel
Bouwer:
Walt Disney Imagineering
Opening: 1992

Foto's