Efteling

NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Kris Peeters.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Kris via Kris@pretparken.be.


Parkinformatie


Omschrijving Efteling

De Efteling is wellicht het beroemdste sprookjespark ter wereld. Al meer dan 60 jaar betovert de Efteling haar bezoekers met haar prachtige Sprookjesbos, maar ook op vlak van attracties biedt het park heel wat betovering. Zo werd het park populair met indrukwekkende darkrides als Symbolica, Droomvlucht en Fata Morgana en is ook het surrealistische Lavenlaar een mooi voorbeeld van waar de Efteling voor staat. Wil je het graag iets sneller? Adembenemend mooie achtbanen als de Vliegende Hollander en Baron 1898 geven je zeker een kick, en voor wie al die tierlantijntjes niet nodig vind is er nog altijd de historische klassiekere Python.
Naast al dit moois, heeft de Efteling ook nog een meesterlijk show-aanbod. Mis dus zeker 's avonds de grootste fonteinenshow van Europa niet, of waan je een stoere ridder in de prachtige arena van Ravelijn.

Omdat de Efteling jaarrond geopend is, sluiten sommige attracties in een beurtrol voor onderhoud. Bekijk voor je bezoek dan ook goed de onderhoudskalender van het park. Zo vermijd je een teleurstelling.

Sfeerfoto's park

Contactinformatie

Adres:
Europalaan 1
5170 AA Kaatsheuvel
Nederland

Tel: 0900 - 84037
Fax: +31 (0) 416-288488