Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 24 Sep 12, 13:57
Share

 

Plopsa Indoor Hasselt plant nieuwe K3-attractie

Plopsa Indoor Hasselt is van plan om zijn buitenzone met een nieuwe attractie uit te breiden: de K3-brandweermolen. De bouwaanvraag werd inmiddels ingediend. Na de K3-zweefmolen is dit de tweede attractie in het thema van de populaire meidengroep. Ook het Verkeerspark wordt volledig ondergedompeld in de K3-sfeer.

 

Uitbreiding

Plopsa Indoor Hasselt opende in december 2005 zijn deuren. Het attractiepark gold toen door zijn uitgesproken thematisering en overdekt karakter als unicum in de Benelux. Plopsa Indoor Hasselt bleek al snel een succesverhaal. “Wij blijven investeren in ons product want wij willen onze bezoekers blijven verwennen”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group. Plopsa plant één nieuwe attractie: een K3-brandweermolen. Daarbovenop wordt het bestaande verkeerspark in een K3-kleedje gestopt. Met de uitbreiding en herthematisering gaat een investering van 250.000 euro gepaard.

De brandweermolen en het verkeerspark staan volledig in het teken van K3. “Wij kunnen haast niet wachten om de attracties te testen. Wij vinden het echt geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Hasselt te hebben.” zo zegt de populairste meidengroep van Vlaanderen.

Ook de stad Hasselt is zeer tevreden met deze uitbreiding. “Zo zijn al onze partners aan het investeren in de infrastructuur van de Grenslandhallen. Het geeft de dynamiek aan die er momenteel op de site leeft.” aldus Tom Vandeput, voorzitter van de Grenslandhallen.

K3-Verkeersklas

K3 wordt eveneens geïntroduceerd in de Verkeersklas. Vanaf januari 2013 kunnen scholen deze unieke K3-verkeersles boeken bij een schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt.

 

 Tekst en foto: Plopsa groep 2012