Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 27 Feb 14, 16:47
Share

Plopsa en Ketnet slaan de handen in elkaar om kinderen een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud van de dolle fratsen van Kaatje, Kamiel en Viktor in een kleurrijke confettiregen.

Komende krokusvakantie gaan Ploppertjes en hun familie volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop met knotsgekke polonaises in een kleurrijke confettiregen. Op weekdagen zijn Kaatje, Kamiel en Viktor erbij.  Dan barst het feest helemaal los tijdens Kaatjes Carnaval Show!

“Na de succesvolle edities van vorig jaren, werken we graag opnieuw samen met Ketnet om er een onvergetelijk feest van te maken. Carnaval is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt. Haal je leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen dus maar boven!”, lacht Operations Coördinator Michel Houbrechts.

Kinderen die verkleed als Kaatje, Kamiel of Viktor naar het park komen, maken kans om samen met hun idolen op het podium te dansen. Maar iedereen kan Kaatje, Viktor, Bumba, Bumbalu en andere Plopsa-figuren ontmoeten tijdens de dagelijkse Meet & Greet -sessies.

Wie nog meer kriebels wil, kan de hele dag naar hartenlust genieten van de vele attracties in het park.

Programma van 2 t.e.m. 9 maart*:

12u30                                     Bumba Show

13u30 en 16u30                     Kaatje Carnaval Show, Polonaise en Confettidans

14u45 – 15u30                       Meet & Greet met Kaatje en Kamiel

*Tijdens het weekend gaat het carnavalsfeest door zonder Kaatje, Viktor en Kamiel.

Ketnet Carnaval en de Bumba Show zijn begrepen in de toegangsprijs (€ 18,25 voor kinderen en volwassen vanaf 1 meter; € 9,99 voor kinderen tussen 85 centimeter en 1 meter).

Let op! Plopsa Indoor Hasselt is uitverkocht op zaterdag 1 maart.

 

©2014 - Plopsa Indoor Hasselt