Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 19 Dec 14, 22:46
Share

Morgen gaat de eerste film rond het Studio 100-figuurtje Maya de bij, Maya's Eerste Vlucht, in première. Plopsa Indoor Hasselt kreeg ter gelegenheid van deze film een eigen Maya-zone met maar liefst drie attracties, volledig gethematiseerd naar het bijtje en haar vriendjes. Pretparken.be bracht een bezoekje aan het Limburgse pretpark en bracht een paar foto's mee als voorproefje.

 

 

 

Maya de Bij in Plopsa Indoor Hasselt

 

Dat er plannen waren voor een omtovering van het plopgedeelte naar een Maya-zone was al bekend sinds de Plopsafandag in 2013. Nu is het eindelijk zo ver: de attracties De Eendjes, De Glijbaan en De Piratenspeeltuin werden geherthematiseerd door Neverland Decors. Naast de nieuwe beelden zijn er ook nieuwe verlichtingspalen, in de vorm van reusachtige bloemen, en is er een nieuwe wanddoek opgehangen tegen de muur van de Glijbaan.

 

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We zijn erg blij dat we Maya een vaste stek kunnen geven in Plopsa Indoor Hasselt. De kleurrijke wereld van Maya, herkenbaar uit de serie en de eerste langspeelfilm, spreekt jong en oud aan.

 

Maya Weekend

 

Tijdens het weekend van 20 en 21 december organiseert Indoor Hasselt een feestelijk Maya Weekend. Ter gelegenheid van dit event zal er een speciale Mayashow op het programma staan, samen met een meet and greet met het bijtje. 's Avonds krijgen de kindjes een leuke verrassing mee naar huis.

Het park is die dagen geopend van 10u tot en met 17u30 en er zullen speciale combitickets verkrijgbaar zijn voor de nieuwe film én een bezoekje aan Plopsa indoor. Zo'n ticket zal slechts €28,40 kosten.

 

 

Tekst: ©2014 - Yelle Kleykens - Pretparken.be
Foto's: ©2014 - Yelle Kleykens - Pretparken.be
Bron: Plopsa


This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.