Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 15 Feb 15, 15:02
Share

Plopsa Indoor Coevorden viert twee weken carnaval! Van 14 t/m 28 februari zet de enige echte Kabouter Klus het themapark op stelten met een knettergekke liveshow.

 

Ook dit jaar wordt Plopsa Indoor Coevorden ondergedompeld in ware carnavalsfeer. De hele carnavalsperiode kan iedereen er terecht voor een onvergetelijk feest. Toeters, slingers en ballonnen worden uit de kast gehaald en bezoekers worden dagelijks getrakteerd op leuke verrassingen. Zo zet Kabouter Klus, bekend van de Nederlandse televisie, het indoorpark op z’n kop met een wervelende liveshow. Hierbij neemt hij iedereen mee op avontuur en zingt hij zijn bekendste liedjes. Daarnaast zijn ook Bumba en Bumbalu van de partij met een betoverende show. Vervolgens nodigen ze iedereen uit om samen met de andere Plopsa-vriendjes te dansen in een kleurrijke confettiregen.

 

 

“Carnaval wordt overal ter wereld uitbundig gevierd en dat is in Plopsa Indoor Coevorden niet anders.”, zegt Harold De Vries, parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden. “Haal je leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen dus maar boven. Wij zijn er alvast klaar voor!”

© Plopsa