Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 3 Mei 16, 19:08
Share

Volgend jaar, in het voorjaar van 2017, zal Europa-Park ons weer trakteren op een nieuwe attractie van formaat. Het wordt een familieattractie, uniek in Europa, en zal maar liefst 25 miljoen euro kosten.

Dat er in Europa-Park een grootse nieuwe attractie gepland staat voor 2017 was al langer bekend, maar nu weten we ook wat de omvang van het project zal zijn. De Duitse krant 'Frankfurter Allgemeinen Zeitung' meldde gisteren dat het project zo'n 25 miljoen euro zal kosten. Daarmee zal het een van de duurste van de geschiedenis van het park worden.

De locatie van de attractie is langs de mainstreet, de 'Deutschen Allee', waar de bouw van de attractie reeds enkele maanden bezig is. Tijdens de winterstop van Europa-Park werd de Monorail herlegd voor de werken. Er wordt een vijftien meter hoog gebouw rechtgetrokken waarin de attractie zich o.a. zal bevinden.

Wat het precies zal worden, heeft het park nog niet bekend gemaakt. Europa-Park heeft nog een ander groot project lopen voor 2018: een groot waterpark met een nieuw, zesde hotel.

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto: © Europa-Park // Bron: Parkerlebnis