Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 10 Jul 20, 14:23
Share

Net als vele andere parken werd ook bij Phantasialand stevig geschrapt in het entertainment ten gevolge van de coronamaatregelen. Het park gaat nu wel terug shows toevoegen aan zijn aanbod.

Vele parken snoeiden stevig in hun entertainment. Ook Phantasialand moest het bij zijn heropening in mei zonder zijn relatief uitgebreide showaanbod stellen. De theaters in de verschillende themazones van het park bleven gesloten voor het publiek. Het park bij Brühl kondigde onlangs een heropstart van haar entertainement-luik aan. Op 8, 10 en 12 juli stelt phantasialand achtereenvolgens de Wintergarten, Het Silverado theater en de Arena de Fiësta weer open voor dagelijkse parkshows.

Vanaf acht juli trapte het park af met Musarteum, een varietéshow die aan zijn vijfde seizoen begint in het Wintergarten-theater van het Berlijnse themagebied. In de voorstelling worden zang dans en acrobatie gecombineerd. De entree voor de show werd verplaatst naar de gebruikelijke uitgang op de Kaiserplatz, het hoofdplein van Berlijn. Vroeger werd dat punt ook reeds als entree gebruikt. Ook de schaatsshow in de Arena de Fiesta van de Mexicaanse zone is vanaf 12 juli weer van de partij. Bij het silverado-theater nemen we voorlopig afscheid van ‘Jump!’. Deze met testosteron overgoten stuntshow uit 2012 met stuiterende en fietsende knullen wordt in het oude theater naast Colorado Adventure ingeruild voor een jongleer act met stand-up comedy. Deze nieuwe voorstelling kreeg de flitsende naam 'Special Show mit Patrick Lemoine' mee en is vanaf vandaag te bezichtigen.

Tekst: Jonas Claes – Pretparken.be // Bron & foto’s : Phantasialand