Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd: 10 Mei 08, 13:17
Share

Het Plopsa-team werd geselecteerd om deel te nemen aan de Red Bull Zeepkistenrace. Aanstaande zondag, 11 mei, is het zover! Dan werpt het team zich in de strijd met een echte Mega Mindy-zeepkist!

Mega Mindy-zeepkist

Zondag vindt voor de vierde keer de Red Bull Zeepkistenrace plaats in Brussel. Eén van de geselecteerde teams is Plopsa. Het Plopsa-team knutselde eigenhandig een Mega Mindy-zeepkist in elkaar. “Met onze zeepkist maken we een knipoog naar de nieuwe Mega Mindy Jetski-attractie in Plopsaland De Panne” vertelt Team Captain Gert Gerrits. “Hopelijk vliegen we even snel als Mega Mindy!”

Hoewel het team zich vooral focust op de snelheid van de zeepkist, speelt ook de creativiteit een belangrijke rol. Daarmee vallen immers ook prijzen te winnen. Wie de rit zal maken is nog niet duidelijk. “Wellicht Mega Mindy maar Toby maakt ook nog een kans” weet Gert. Het betreft hier uiteraard “look-alikes”.

Stem Plopsa!

Naast de “Snelste zeepkist” en de “Creatiefste zeepkist”, wordt ook nog een derde prijs uitgedeeld: de publieksprijs. Hiervoor kan men alvast een stem uitbrengen via www.redbullzeepkistenrace.be (via de link “teams” en vervolgens “PLOPSA” aanklikken). Uiteraard hoopt het team ook op vele supporters die hen naar de overwinning juichen. Supporters worden zondag 11 mei vanaf 11u in de Koningstraat in Brussel verwacht. De toegang is gratis.


Tekst en foto: Plopsa