Auteur: Nick Jespers - Gepubliceerd: 28 Feb 09, 21:47
Share

Afgelopen week kondigde de Nederlandse krant ‘Algemeen Dagblad’ aan dat Plopsa de plannen voor een tweede Plopsa-park in Nederland definitief heeft opgeborgen. De Vlaamse pretparkgroep laat nu weten dat deze berichten niet juist zijn.

Bij de aankondiging van Plopsa Indoor Coevorden, ondertussen bijna twee jaar geleden, maakte Plopsa bekend dat de groep ook nog steeds aan het onderhandelen was met de stad Rotterdam. Volgens de eerste plannen zou het tweede Nederlandse pretpark een kleinere variant worden op Plopsa Indoor Hasselt en het toekomstige Plopsa Indoor Coevorden. Het themapark zou een plaatsje krijgen op het terrein van het evenementencomplex Ahoy’, in Rotterdam.

Plannen van de baan

Woensdag verscheen in de Rotterdamse editie van het Algemeen Dagblad, een Nederlandse krant, dat de plannen voor het park in Rotterdam definitief zijn opgeborgen. De pretparkgroep van Studio 100 zou niet voldoende investeerders vinden om het project tot een goed einde te brengen, waardoor het project niet meer zou doorgaan.

Vandaag liet de groep via een persbericht echter weten dat de plannen nog niet definitief van de baan zijn en dat het nog steeds mogelijk is dat er in de toekomst een tweede Plopsa-park zal openen in Rotterdam. De groep wacht momenteel op verder initiatief van de stad Rotterdam.

Tekst/foto: Nick Jespers – Pretparken.be