Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 23 Dec 15, 21:26
Share

Europa-Park heeft voor volgend seizoen weer een verrassing in petto voor haar bezoekers: een nieuwe 4D-film! Vanaf zomerseizoen 2016, dat begint op 19 maart, zal Europa-Park een nieuwe 4D-film vertonen in hun Magic Cinema 4D: Happy Family.

Na "Das Geheimnis von Schloss Balthasar" en "Das Zeitkarussell" presenteert MackMedia en Ambient Entertainment volgend jaar de nieuwe 4D-film "Happy Family". Het is een film die gebaseerd is op het gelijknamige boek van David Safier en zal slechts een voorproefje worden van een grote bioscoopfilm.

Het verhaal gaat over de familie Wünschmann die achtervolgd wordt door het ongeluk. Tot overmaat van ramp wordt de hele familie na een verkleedfeestje omgetoverd tot een vampier, een mummie, een weerwolf en een monster van Frankenstein. De zoektocht naar de boosaardige heks die hiervoor verantwoordelijk is, is begonnen!

Het zal overigens niet bij deze 4D-kortfilm blijven; MackMedia en Ambient Entertainment zijn met verschillende co-producenten aan een volledige bioscoopfilm aan het werken die eind 2016 zal uitkomen in de zalen. Warner Bros. zal de distrubutie in de Duitse bioscopen verzorgen, terwijl MackMedia de wereldwijde verkoop van de film op zich zal nemen.

Happy Family zal ook op andere plekken in het park te zien zijn, laat het park nog weten.

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto's: Europa-Park // Bron: Parkerlebnis.de