Caribe Aquatic Park (PortAventura World)

Omschrijving attractie

Caribe Aquatic Park is het waterpretpark van PortAventura Resort en staat garant voor pure waterfun! Je kan het park apart bezoeken of in combinatie met het hoofdpark.

Caribe Aquatic Park bestond oorspronkelijk uit 2 zones - 1 indoor en 1 outdoor - met in totaal een 14 attracties, 10 restaurants en 3 winkels.

Hoofdattracties:
- El Gran Caribe: Indoor zwembad
- El Triángulo de las Bermudas: Golfslagbad
- El Río loco: Rivier met watereffecten
- Mambo & Limbo: Kruisende waterglijbanen (outdoor)
- El Tifon: Kruisende waterglijbanen (indoor)
- El Torrente: Familie rafting
- Barracudas: 2 glijbanen met banden (solo of duo)
- Bahama Beach: Strand met ligstoelen

Kinderattracties:
- La Laguna de Woody
- Juegos de Agua
- Piscina Infantil
- Caribe Climbing
- Zona de Juegos Infantil
- Junior Body Slides

In 2013 werd het waterpark echter gevoelig uitgebreid waardoor het nu dubbel zo groot in oppervlakte is. Het waterpark kreeg er meteen ook een nieuwe eyecatcher bij, want de hoofdattractie is een vrijeval glijbaan van formaat: PortAventura zette opnieuw een record neer en plaatste de hoogste glijbaan van Europa! Ernaast staat een multibump glijbaan en er is ook een raceglijbaan geplaatst. Voor de kinderen is er een zwembad waar een piratenschip met 4 kleinere glijbanen voor het nodige plezier zorgt. Voor de volwassenen is er tot slot nog een tropisch zwembad om in te relaxen. Uiteraard wordt alles mooi aangekleed met een variëteit aan tropische planten en bloemen, alsook decoratie in Caraïbische stijl.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Waterplezier
Opening: 2002

Foto's