Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

De dagen worden korter en de nachten worden steeds maar langer. Dat kan maar één ding betekenen: de kerstvakantie komt eraan! Tijdens deze periode zijn de meeste Europese pretparken gesloten, maar toch houden enkele parken hun deuren geopend. Pretparken.be geeft je een overzicht van de winteropeningen in de buurt zodat je het magische wintergevoel ook daar kan beleven.

Onder het motto "verdwenen maar niet vergeten", overloopt Pretparken.be de belangrijkste verloren mascottes van België. Klik hier om het artikel te lezen. 

Op ons forum kan je terecht voor een poll en aangeven welke verdwenen mascotte je het meest mist.

Wie pretparken zegt, denkt zo goed als nooit aan Ierland. Maar daar komt vanaf 2015 wellicht verandering in. Tayto Park opent dan immers de langste houten achtbaan van Europa! Wij stellen u graag dit nog onbekende park voor in ons artikel. Veel leesplezier!

Een ongeval is snel gebeurd, ook in pretparken, hoewel veiligheid en regelmatige controles de grootste aandachtspunten van de directeurs zijn. In dit artikel geven we je een overzicht van de ongevallen die in het verleden in de Belgische pretparken gebeurd zijn.

Met trots verwelkomen wij het 99ste park in onze parkgids: Pleasurewood Hills. Dit park bevindt zich aan de zuidelijke oostkust van Engeland in een heuvelig landschap waarvan het groen alleen onderbroken wordt door attracties. Enkele toppers zijn de achtbanen Wipeout en Enigma, alsook één van de betere spookhuizen van Europa, HoBs PiT. Bekijk alle info hier.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriŽn, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+