Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Pretparken.be is al geruime tijd met succes actief op Facebook, Twitter en Google+ en heeft nu besloten om nog een tandje bij te steken en een vierde medium toe te voegen aan de portfolio: Instagram! Lees er hier alles over.

Pretparken.be heeft het artikel over kortingen voor pretparktickets grondig bijgewerkt en uitgebreid. Raadpleeg hier het nieuwe handige overzicht en klik via de voorziene links meteen door naar de gewenste webshop!

Zaterdag 18 juli 2015 werd de nieuwste waterattractie van Plopsa Coo officieel geopend: 'Dino Splash'. Wij van Pretparken.be waren aanwezig op de officiële inhuldiging van deze nieuwe attractie en nemen jullie graag mee tijdens deze gezellige openingservaring.

Het is zo ver: de Efteling is sinds vandaag officieel een attractie rijker. Na meer dan een jaar in de steigers gestaan te hebben is ‘Baron 1898’ nu geopend voor elke Eftelingbezoeker. Pretparken.be was erbij op de persopening. Klik hier voor een sfeerverslag met beeldmateriaal.

Op woensdag 13 mei 2015 vond de plechtige opening plaats van de nieuwste attractie van Bobbejaanland: 'The Forbidden Caves'. Pretparken.be was aanwezig op de persopening en ging mee op expeditie in de nieuwste beleving binnen het Belgisch pretparklandschap!

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+