Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Verneem alles over de evolutie van de plannen om in Nederlands Limburg een nieuw themapark uit de grond te stampen en ontdek de nieuwe concept arts die Pretparken.be in primeur mag voorstellen in ons exlusief interview!

Nog maar enkele dagen geleden werd Flash, de nieuwe 'high speed - free fall' glijbaan van Aqualibi, aangekondigd en nu al is ze open voor het publiek. Onze vliegende reporter, Tom Vandenbroucke, ging de glijbaan vlug testen en stuurde live een verslag door! Klik hier om zijn relaas te lezen...

Een populaire waterattractie in pretparken is de Rapid River, maar niet elk park heeft de ruimte en/of het budget om zulke ride te bouwen. De oplossing? De Spinning Raft! Een hele resem van constructeurs hebben doorheen de jaren hun eigen versie ontwikkeld. Pretparken.be nam de geschiedenis van de Spinning Rapid Raft, kortweg de Spinning Raft, onder de loep in een boeiend artikel. Veel leesplezier!

Bekijk hier de eerste foto's van de Maya de Bij zone in Plopsa Indoor Hasselt. Deze zone was tot op heden de Plop zone, maar werd gerestyled naar het populaire figuurtje dat nu ook in de bioscoop te zien is!

De dagen worden korter en de nachten worden steeds maar langer. Dat kan maar één ding betekenen: de kerstvakantie komt eraan! Tijdens deze periode zijn de meeste Europese pretparken gesloten, maar toch houden enkele parken hun deuren geopend. Pretparken.be geeft je een overzicht van de winteropeningen in de buurt zodat je het magische wintergevoel ook daar kan beleven.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+