Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Het unieke Nederlandstalige pretparktijdschrift, een creatie van pretparkfanaat Tom Vandenbroucke, is terug en verschijnt vanaf begin april onder de vleugels van Pretparken.be! Lees er hier alles over...

Zaterdag 4 april markeert de start van het nieuwe pretparkseizoen. En hoewel er voor de zomer heel wat leuks op het programma staat, wordt in Bobbejaanland vooral uitgekeken naar de opening van de nieuwe attractie ‘The Forbidden Caves’ dit voorjaar. Lees alles over het nieuwe seizoen hier.

De Efteling heeft vandaag op een speciale persmeeting meer uitleg gegeven over de nieuwe achtbaan Baron 1898. Ontdek er hier alles over.

In samenwerking met de Duitse attractiebouwer Mack Rides opteerde Walibi Belgium voor een innoverende en verrassende attractie. Een 70 seconden durende rit met drie heen-en-weer lanceringen die zorgen voor een snelheid in crescendo tot 100km/u. Dit nieuwe, ongeziene type attractie zal inspelen op drie sensaties: glijden, vliegen en duiken. Lees er hier alles over.

Attractiepark Slagharen stelt de finale plannen van het nieuwe zwembadcomplex voor en maakt meteen de naam bekend: Aqua Mexicana! Klik hier om te kijken naar wat jullie mogen verwachten in dit Mexicaanse waterparadijs.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+