Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Hoe ziet de toekomst van de parken in de Plopsa Group eruit? In een interview geeft CEO Steve Van den Kerkhof meer uitleg. Veel leesgenot!

In Plopsaland De Panne zijn vandaag de Diamond ThemePark Awards 2013 uitgereikt. Deze verkiezing, die voor de vierde keer georganiseerd werd, is een van de belangrijkste referenties op vlak van pret- en dierenparken in België en Nederland. De resultaten vinden jullie hier.

Pretpaken.be was aanwezig op een bijzonder event, de pre-opening van Chiapas te Phantasialand.  Bij deze gelegenheid kon er  geen interview ontbreken met de grote baas van Phantasialand de Heer Robert Löffelhardt. Hierbij kan je het hele inteview lezen.  Laat je verleiden door dit openhartig en boeiend gesprek.  Lees het na op volgende link.

Met trots verwelkomen wij het 95ste park in onze parkgids: Cavallino Matto. Dit familiepark, gelegen in het mooie Toscane aan een groot dennenbos, zal heel de familie weten te bekoren, meer info vinden jullie hier.

We hebben voor jullie een mooi overzicht gemaakt van wat er dit jaar nieuw is in de Europese parken. Met link naar de parkfiche en het desbetreffende topic op het forum. Begin de plannen maar te maken!

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight