Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Met trots verwelkomen wij het 99ste park in onze parkgids: Pleasurewood Hills. Dit park bevindt zich aan de zuidelijke oostkust van Engeland in een heuvelig landschap waarvan het groen alleen onderbroken wordt door attracties. Enkele toppers zijn de achtbanen Wipeout en Enigma, alsook één van de betere spookhuizen van Europa, HoBs PiT. Bekijk alle info hier.

BelgiŽ is geen groot land, en er zijn maar weinig dingen waar het bekend om staat, maar strips is er zeker ťťn van. Wij geven een overzicht van pretparken in strips in een boeiend artikel! Lees er hier alles over.

In het Britse Margate, vlakbij Dover, bevindt zich Dreamland, een voormalig pretpark dat volgend jaar, als alles goed gaat, opnieuw leven wordt ingeblazen. Lees er hier alles over.

Tot op heden bood het familiepark te Lichtaart een algemeen abonnement aan, weliswaar met de mogelijkheid om hieraan parking toe te voegen. Vanaf seizoen 2015 zullen er echter 3 formules aangeboden worden aan verschillende tarieven naargelang de voordelen waarvan je wenst gebruik te maken. Ontdek ze hier.

Met trots verwelkomen wij het 98ste park in onze parkgids: Potts Park. Dit park bevindt zich enkele tientallen kilometers ten westen van het Duitse Hannover en is een eerder bescheiden park, vol met leuke attracties voor het ganse gezin. Naast attracties herbergt het park verscheidene musea en nog veel meer. Bekijk alle info hier.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriŽn, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+