Pretparken.be
Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
  • In ons oktobernummer ging Brakesection Magazine op bezoek bij het Duitse IMAscore en kreeg er een rondleiding door de immer joviale en bijzonder enthousiaste medeoprichter Xaver Willebrand. Lees het volledige interview hier.

  • Afgelopen vrijdag, 30 oktober, vond in Walibi Belgium een exclusief event plaats: Terror Night! Pretparken.be mocht een medewerker afvaardigen en brengt verslag uit. Klik hier en ontdek er alles over...

  • Met trots verwelkomen wij het 100ste park in onze parkgids: Familypark Neusiedlersee. Dit park bevindt zich vlakbij het Neusiedlermeer, niet ver van Eisenstadt en Wenen en biedt een leuk en gevarieerd aanbod aan voor jong en oud. Zo zijn er maar liefst vier achtbanen, een pas geopende skyfly, boomstammetjes en zoveel meer. Bekijk alle info hier.

  • Pretparken.be is al geruime tijd met succes actief op Facebook, Twitter en Google+ en heeft nu besloten om nog een tandje bij te steken en een vierde medium toe te voegen aan de portfolio: Instagram! Lees er hier alles over.

  • Pretparken.be heeft het artikel over kortingen voor pretparktickets grondig bijgewerkt en uitgebreid. Raadpleeg hier het nieuwe handige overzicht en klik via de voorziene links meteen door naar de gewenste webshop!

Laatste nieuws
1 Dec 2015 Na enkele jaren van politiek getouwtrek heeft de Merlin Entertainments Group eindelijk de toestemming gekregen om ook in LEGOLAND Wi...
1 Dec 2015 Het Duitse pretpark Bayern-Park bestaat in 2016 al 25 jaar, dat moet gevierd worden!...
1 Dec 2015 Het Duitse pretpark Hansa-Park ruilt volgend jaar twee oudere attracties voor twee nieuwe....
26 Nov 2015 Met meer dan 2,5 miljoen lichtjes, 2.500 kerstbomen, 10....
20 Nov 2015 Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt vieren de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends....
Pretparken.be - Sociale media

Nieuw in de parkgids

Discobelix
Toegevoegd op: 26 Nov 15
Type: Thrillrides
Park: Parc Astérix
Sky Force
Toegevoegd op: 26 Nov 15
Type: Thrillrides
Park: Pleasure Beach Blackpool
Skate Karts
Toegevoegd op: 20 Nov 15
Type: Familieattracties
Park: Lightwater Valley