Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home
Beste bezoeker,

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden hebben wij alle paswoorden van de leden moeten resetten. U kan vanaf nu een nieuw paswoord aanvragen. U krijgt per direct een e-mail van ons met een paswoord reset link in.
Zogauw U een nieuw paswoord aangemaakt hebt is ook uw forum account instant up-to-date.

Onze oprechte excuses voor de lange duur van dit euvel, maar sommige dingen zijn beter goed dan snel.

Uw pretparken.be team

Zaterdag 18 juli 2015 werd de nieuwste waterattractie van Plopsa Coo officieel geopend: 'Dino Splash'. Wij van Pretparken.be waren aanwezig op de officiële inhuldiging van deze nieuwe attractie en nemen jullie graag mee tijdens deze gezellige openingservaring.

Het is zo ver: de Efteling is sinds vandaag officieel een attractie rijker. Na meer dan een jaar in de steigers gestaan te hebben is ‘Baron 1898’ nu geopend voor elke Eftelingbezoeker. Pretparken.be was erbij op de persopening. Klik hier voor een sfeerverslag met beeldmateriaal.

Op woensdag 13 mei 2015 vond de plechtige opening plaats van de nieuwste attractie van Bobbejaanland: 'The Forbidden Caves'. Pretparken.be was aanwezig op de persopening en ging mee op expeditie in de nieuwste beleving binnen het Belgisch pretparklandschap!

PortAventura en Ferrari hebben donderdag 7 mei samen de eerste steen gelegd van Ferrari Land, het meest prestigieuze project in het twintigjarig bestaan van PortAventura. Lees er hier alles over...

In Pairi Daiza zijn vandaag de Diamond ThemePark Awards 2015 uitgereikt. Deze verkiezing, die voor de vijfde keer georganiseerd werd, is een van de belangrijkste referenties op vlak van pret- en dierenparken in België en Nederland. De resultaten vinden jullie hier.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+