Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 23 Jun 2017
Plopsaland De Panne mag dan wel sinds december 2016 een nieuwe milieuvergunning bekomen hebben, het park is nog niet volledig verlost van alle zorgen.
Nieuws🕘 22 Jun 2017
Vandaag heeft Walibi Belgium tijdens een persconferentie haar grootste investeringsplan in de geschiedenis van het park bekendgemaakt. Daarop werd bekend dat het park elk jaar tot en met 2023 nieuwe attracties zal openen.
Nieuws🕘 21 Jun 2017
Plopsaland De Panne heeft een eerste bouwplan voor de Plopsa Camping bekend gemaakt die in 2018 moet openen. Op het plan is de eerste bouwfase te zien van de eerste verblijfsaccommodatie van het park. Begin dit jaar kondigde Plopsa hun nieuwe Plopsa camping aan.
Nieuws🕘 20 Jun 2017
Phantasialand bouwt in haar nieuwe themazone 'Rookburgh' 's werelds eerste launched flying coaster. Het zou tevens de langste flying coaster ter wereld worden. Het park maakte het nieuws bekend aan de hand van een korte teaser.
Nieuws🕘 13 Jun 2017
The Walt Disney Company heeft zoals gepland meer dan 95% van de aandelen van het Europese Disneyresort kunnen ophalen. Het resort zal daardoor in de toekomst niet meer beursgenoteerd zijn en komt volledig in handen te liggen van de Amerikaanse groep.
Nieuws🕘 13 Jun 2017
Het Zweedse dieren- en attractiepark Kolmarden bevestigde gisteren op hun website dat hun houten achtbaan 'Wildfire' eindelijk terug zal heropenen deze zomervakantie. Wanneer precies zal later nog gecommuniceerd worden.
Nieuws🕘 12 Jun 2017
Het voorbije weekend opende Parc Astérix haar langverwachte nieuwe achtbaan 'Pégase Express'. De Gerstlauer-coaster is een attractie voor de hele familie en is op dit moment uniek in Europa.
Artikel🕘 3 Jun 2017
Voletarium, de nieuwste familie attractie in Europa-Park werd op 1 juni officieel ingewijd. De familie Mack en talrijke betrokkenen bij dit grote project waren aanwezig om de duurste attractie van het park ooit te openen.
Nieuws🕘 31 Mei 2017
Walibi Belgium zal aan het einde van dit seizoen hun kinderachtbaan 'La Coccinelle' afbreken en deze naar alle waarschijnlijkheid in 2018 vervangen door een andere attractie. Morgen wordt een persmededeling verwacht met meer info.
Nieuws🕘 31 Mei 2017
Vandaag heeft de Efteling 65 kaarsjes uitgeblazen en daarom trakteert het park ons op een reeks nieuwheden!
Nieuws🕘 26 Mei 2017
Na de hele reeks investeringen de voorbije jaren en ook dit jaar in Tayto Park, komt er nu binnenkort ook een eigen hotel aan voor het Ierse pretpark. Tayto Park krijgt binnenkort een hotel, daarvoor is er eindelijk toelating gekomen van de Ierse overheid.
Nieuws🕘 24 Mei 2017
Aqualibi wordt wellicht uitgebreid met een waterspeelpark. De uitbreiding zou gebeuren in de richting van het meer en aansluiten op de bestaande infrastructuur. De totale oppervlakte van de uitbreding zou 673m² bedragen.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.