Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Het is zo ver: de Efteling is sinds vandaag officieel een attractie rijker. Na meer dan een jaar in de steigers gestaan te hebben is ‘Baron 1898’ nu geopend voor elke Eftelingbezoeker. Pretparken.be was erbij op de persopening. Klik hier voor een sfeerverslag met beeldmateriaal.

Op woensdag 13 mei 2015 vond de plechtige opening plaats van de nieuwste attractie van Bobbejaanland: 'The Forbidden Caves'. Pretparken.be was aanwezig op de persopening en ging mee op expeditie in de nieuwste beleving binnen het Belgisch pretparklandschap!

PortAventura en Ferrari hebben donderdag 7 mei samen de eerste steen gelegd van Ferrari Land, het meest prestigieuze project in het twintigjarig bestaan van PortAventura. Lees er hier alles over...

In Pairi Daiza zijn vandaag de Diamond ThemePark Awards 2015 uitgereikt. Deze verkiezing, die voor de vijfde keer georganiseerd werd, is een van de belangrijkste referenties op vlak van pret- en dierenparken in België en Nederland. De resultaten vinden jullie hier.

Een tweetal weken na het verschijnen van Brakesection Magazine by Pretparken.be publiceren we telkens één artikel online. Op die manier willen we iedereen kennis laten maken met ons magazine. Via een poll op de website van Brakesection Magazine konden jullie kiezen welk artikel er online moest verschijnen. Jullie kozen deze keer voor 'Yumble Roermond. Is dit dan de toekomst?'

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+