Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Met trots verwelkomen wij het 98ste park in onze parkgids: Potts Park. Dit park bevindt zich enkele tientallen kilometers ten westen van het Duitse Hannover en is een eerder bescheiden park, vol met leuke attracties voor het ganse gezin. Naast attracties herbergt het park verscheidene musea en nog veel meer. Bekijk alle info hier.

Amusement Today heeft de voorbije dagen in SeaWorld San Diego de Golden Ticket Awards voor attractie- en waterparken uitgereikt. Wie er in de prijzen viel lees je hier.

Donderdag 24 juli kon parkdirecteur Wouter Dekkers met trots dé grote nieuwigheid voor 2014 voorstellen aan de pers: The Lost Temple! Pretparken.be was erbij en schreef een sfeerverslag welke je hier kan lezen.

De pretparken maken zich op voor de zomer, voor hen het topseizoen van het jaar. Pretparken.be geeft je een overzicht van de zomerse evenementen. We sluiten onze reis door Europa af met Spanje, Italië en Scandinavië!

De pretparken maken zich op voor de zomer, voor hen het topseizoen van het jaar. Pretparken.be geeft je een overzicht van de zomerse evenementen. We zetten onze reis door Europa verder naar de buurlanden!

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+