Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home
Donderdag 24 juli kon parkdirecteur Wouter Dekkers met trots dť grote nieuwigheid voor 2014 voorstellen aan de pers: The Lost Temple! Pretparken.be was erbij en schreef een sfeerverslag welke je hier kan lezen.

De pretparken maken zich op voor de zomer, voor hen het topseizoen van het jaar. Pretparken.be geeft je een overzicht van de zomerse evenementen. We sluiten onze reis door Europa af met Spanje, Italië en Scandinavië!

De pretparken maken zich op voor de zomer, voor hen het topseizoen van het jaar. Pretparken.be geeft je een overzicht van de zomerse evenementen. We zetten onze reis door Europa verder naar de buurlanden!

In Orlando bouwt film en pretparkgigant Universal aan deel twee van 'The Wizarding World of Harry Potter'. Dit tweede themagebied, genaamd Diagon Alley ligt in het Universal Studio's Park en is gethematiseerd naar Londen en de tovenaarswinkelstraat Wegisweg (Diagon Alley). Meer informatie vinden jullie hier.

In februari hebben we reeds de belangrijkste nieuwe attracties en gebieden in Europa voorgesteld. Vele zijn ook al geopend en velen van jullie hebben al een aantal van die nieuwe attracties uitgetest. Nu is het dus tijd om onze blik te verruimen en te kijken naar welke nieuwe attracties er buiten Europa gebouwd zijn of afgewerkt worden. Veel leesgenot!

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriŽn, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+