Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Een tweetal weken na het verschijnen van Brakesection Magazine by Pretparken.be publiceren we telkens één artikel online. Op die manier willen we iedereen kennis laten maken met ons magazine. Via een poll op de website van Brakesection Magazine konden jullie kiezen welk artikel er online moest verschijnen. Jullie kozen deze keer voor 'Yumble Roermond. Is dit dan de toekomst?'

Het unieke Nederlandstalige pretparktijdschrift, een creatie van pretparkfanaat Tom Vandenbroucke, is terug en verschijnt vanaf begin april onder de vleugels van Pretparken.be! Lees er hier alles over...

Zaterdag 4 april markeert de start van het nieuwe pretparkseizoen. En hoewel er voor de zomer heel wat leuks op het programma staat, wordt in Bobbejaanland vooral uitgekeken naar de opening van de nieuwe attractie ‘The Forbidden Caves’ dit voorjaar. Lees alles over het nieuwe seizoen hier.

De Efteling heeft vandaag op een speciale persmeeting meer uitleg gegeven over de nieuwe achtbaan Baron 1898. Ontdek er hier alles over.

In samenwerking met de Duitse attractiebouwer Mack Rides opteerde Walibi Belgium voor een innoverende en verrassende attractie. Een 70 seconden durende rit met drie heen-en-weer lanceringen die zorgen voor een snelheid in crescendo tot 100km/u. Dit nieuwe, ongeziene type attractie zal inspelen op drie sensaties: glijden, vliegen en duiken. Lees er hier alles over.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriën, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight
Google+