Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Armageddon - Les Effets Speciaux (Walt Disney Studios Park )
Fotoalbum:

Armageddon - Les Effets Speciaux
Omschrijving:
'Armageddon – Les Effets Speciaux' is een special effects-stage waar je zelf kan deelnemen aan de actie. De attractie is - zoals de naam het zegt - gebaseerd op de kaskraker Armageddon: een film van regisseur Michael Bay (Pearl Harbor, Transformers) en producent Jerry Bruckheimer (The Rock, Pirates of the Caribbean) die uitgroeide tot een absolute wereldhit.

Bij het binnenstappen van deze attractie, kom je terecht in een introductie ruimte. Hier krijgt je als publiek een woordje uitleg over de geschiedenis van de visuele effecten, met beelden van o.a. 'Le Voyage à Travers l’Impossible' uit 1902 t.e.m. de hedendaagse speciale effecten. Verder wordt je klaargestoomd om deel te nemen aan de opnames van een spectaculaire scène voor de film Armageddon.

Een meteoriet stevent op de Aarde af en dreigt ons leven voorgoed de beïndigen. Een reddingsmissie wordt opgezet en onderweg wordt het ruimtestation MIR geraakt door een meteorenregen.
Vooraleer je de introductie ruimte mag verlaten en mag doorstappen naar de filmset: het MIR ruimtestation, legt Michael Clark Duncan (acteur in Armageddon) je nog uit hoe 'ruig' het er op een special-effects film-set aan toegaat. Want als de camera's klaarstaan in Hollywood, en ze roepen ACTIE, ... dan menen ze het ook !

Goed om weten

* Sommige scènes kunnen jonge kinderen afschrikken
* Deze attractie bevat plotse licht-, vuur- en geluidseffecten en duistere passages.
* Armageddon wordt afgeraden aan gasten met bewegingsziekte, hart-, rug- of nekklachten en zwangere vrouwen.
* De attractie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Advies voor mindervaliden

* De attractie is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers via de normale ingang.
* Deze attractie wordt aangeraden aan bezoekers met een visuele handicap.
Specificaties:
Type attractie: Interactieve attractie
Bouwer:
Opening: 2002
Speciale elementen: Special effects

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.