Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Desperado City (Bobbejaanland)
Fotoalbum:

Omschrijving:
Desperado City is gebouwd in de Saloon van Bobbejaanland en is dus voorzien van de juiste sfeer en een gethematiseerde ˜setting". Het is een interactief spel waarbij je met zestig personen tegelijk meespeelt in de animatiefilm waarnaar je kijkt. Je betreedt namelijk het Wilde Westen en neemt deel aan een echte ˜gunfight", want terwijl het verhaal zich ontwikkelt, kun je als sheriff, gezeten op je eigen, individueel bewegend robotpaard, naar acteurs of voorwerpen op het bioscoopscherm schieten en op die manier het verloop van het spel mee bepalen. De interactie is duidelijk en heel eenvoudig: van zodra je schiet, voel je de terugslag op je paard en zie je onmiddellijk de gevolgen op het scherm. Je beïnvloedt zo het verhaal want jouw handelingen bepalen wat er gebeurt.

De beste ˜sheriff" verschijnt op het einde van elk spel met zijn foto op het grote scherm. Bovendien wordt het hele verhaal gecombineerd met een vleugje parodie, wat vooral de oudere kinderen zal verheugen.

Minimale lengte: 1m25
Minimale lengte met begeleiding: 0m
Specificaties:
Type attractie: Interactieve attractie
Bouwer:
Opening: 2006
Speciale elementen: 2 schermen

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.