Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Ithaka (Toverland)
Fotoalbum:
Ithaka
©2009 - Juan Martínez - Pretparken.be

Ithaka Ithaka
Omschrijving:
Ithaka is het themagebied dat onstaan is in 2007 met de bouw van de enorme houten achtbaan Troy. Troy alleen al neemt een oppervlakte in beslag die groter is dan elke hal afzonderlijk. Met deze attractie is Toverland dus begonnen aan zijn expansieplannen tot een groot en volwaardig pretpark dat hoe langer hoe meer zal kunnen concurreren met de gevestigde waarden.

In 2010 werden 2 attracties toegevoegd en kreeg het themagebied alzo zichtbaar vorm. In 2012 zou normaal gezien de volgende grote attractie aan het gebied toegevoegd worden, met name een supersplash. Helaas zijn deze plannen om nog ongekende redenen in de koelkast gestopt en is het niet zeker of de supersplash er ooit nog komt! Niettemin zullen er naar alle waarschijnlijkheid nog attracties toegevoegd worden in de toekomst.

Toverland gaat een mooie toekomst tegemoet met dit onuitputtelijk thema... Griekse mythologie, een dankbare bron van fantasie en ideëen!
Specificaties:
Type attractie: Thema-land
Opening: 2007

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.