Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Bobbejaanland opent Ukiland
Share
Auteur: Jelle Verelst @ 7 Jul 12

Bobbejaanland opende vandaag, zaterdag 7 juli, de deuren van de nieuwe indoor speeltuin Ukiland, naar het populaire tv-figuurtje Uki. Uki is het gele, vrolijke figuurtje dat al twee jaar te zien is op Ketnet en Kidz RTL voor de doelgroep tot 4 jaar. Samen met z’n vriendjes Konijn, Egel, Eekhoorn, Schildpad, Eend & Bloemen beleeft Uki een hele leuke tijd in de prachtige natuur. Uki krijgt naast z’n dagelijkse tv-serie nu ook een eerste eigen indoor speeltuin genaamd Ukiland dat door Katleen Aerts (ex-K3) geopend werd in 't Plezantste Land, in samenwerking met Universal Music Belgium en eci.be.

Ukiland is een speelparadijs voor de allerkleinsten in Kinderland, de overdekte speelzone van Bobbejaanland. Deze indoor speeltuin is de uitvalbasis van het vrolijke figuurtje Uki, die nu samen met zijn vriendjes in Bobbejaanland woont om de kleinste telgen te vermaken.  Kleuters kunnen er kennis maken met alle figuurtjes uit de populaire serie en zullen de wereld van Uki op hun eigen manier kunnen beleven.

Ukiland en z’n vriendjes

Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland, introduceert Ukiland in Bobbejaanland: “Kinderland was al een fantastisch leuk, overdekt speelparadijs voor de allerkleinsten. Nu we Uki mogen verwelkomen wordt het plezier voor de doelgroep 1 tot 4 jaar alleen maar groter, daar zijn we heel erg trots op. Bobbejaanland is een familiepark voor jong en oud en Ukiland is hier een mooi bewijs van.”.

Ukiland werd vandaag officieel geopend door zangeres/actrice en grote kindervriend Kathleen (ex-K3): “Ik ben onzettend verheugd om Ukiland te openen, Uki is een lief schattig wezentje dat alle jonge kindjes superleuk vinden.”.

Patrick Busschots, managing director bij Universal Music Belgium, zegt over Ukiland: “Voor ons is Ukiland het verwezenlijken van een ultieme droom waarin we van in het begin van het project al in geloofden. We zijn dan ook trots Ukiland vandaag te openen en er voor de jongsten onder ons een fantastisch speelparadijs van te maken.”.

Pieter Ramboer, Manager Entertainment bij eci.be, voegt hierbij aan toe: “eci.be wil door een project als Ukiland te ondersteunen zichzelf vooropstellen als de vrijetijdscoach bij uitstek met meer dan 40 jaar ervaring.  De jarenlange samenwerking en goede verstandhouding met Universal Music Belgium en eerdere samenwerkingen rond Uki deden ons niet twijfelen om mee in dit project te stappen. Bovendien is dit voor eci.be een uitgelezen kans om zich te tonen aan de buitenwereld. Iedereen is welkom bij eci.be, maar lid worden van eci.be is extra plezant en biedt heel wat voordelen.  Zo genieten onze leden nu ook van een aanzienlijke korting bij Bobbejaanland op vertoon van hun lidkaart.”.

Zomers plezier in ’t plezantste land

Naast het nieuwe Ukiland is er deze zomer heel wat te beleven op vlak van show en entertainment in Bobbejaanland, met de nieuwe paardenshow als topper. Ook is er de nieuwe 4D-film Yogi Bear waarin bezoekers samen met de hongerige beer op avontuur gaan in Yellow Stone Park om bij alle toeristen een lekkere maaltijd te scoren.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer dan vijftig andere spannende attracties, waarvan heel wat overdekt. De spectaculaire Sledge Hammer, de 25 meter vrije val van de Typhoon, over het water vliegen in de Dreamcatcher, waterpret in de Banana Battle,… Het is maar een greep uit het enorme aanbod dat Bobbejaanland te bieden heeft. Tijdens een bezoek aan ’t Plezantste Land verveel je je geen seconde. Meer informatie over Bobbejaanland vind je in onze parkgids

Tekst: ©2012 - Bobbejaanland, Jelle Verelst // Foto's: ©2012 - Jelle Verelst - Pretparken.be

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.