Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Tayto Park legt binnenkort gasten te slapen in eerste eigen hotel
Share
Auteur: Kris Peeters @ 26 Mei 17

Na de hele reeks investeringen de voorbije jaren en ook dit jaar in Tayto Park, komt er nu binnenkort ook een eigen hotel aan voor het Ierse pretpark.

Tayto Park krijgt binnenkort een hotel, daarvoor is er eindelijk toelating gekomen van de Ierse overheid. Het hotel zal verspreid over zeven verdiepingen 250 slaapkamers hebben waar in totaal ongeveer 1 000 personen kunnen overnachten. Ook komen er allerlei faciliteiten voor de gasten zoals drie restaurants, een spa en twee skybars. Er zal ook een mogelijkheid zijn om vergaderingen te houden in een multifunctionele ruimte met een capaciteit van 1 200 personen.

In totaal zal het hotel een oppervlakte benemen van 32 000 m² met veel grasvelden, bomen en een vijver. Het hotel, dat overigens voornamelijk uit hout zal opgetrokken worden, komt dan ookt e liggen in een parkachtige omgeving.

Voor de bouw zullen 150 werknemers in dienst genomen worden en wanneer het hotel af is, brengt het 272 jobs met zich mee. De openingsdatum is nog niet bekend.

Tekst: © Kris Peeters en Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto's: © Tayto Park

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.