Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
EnergyLandia onthult plannen voor hotel in Venetiaans thema
Share
Auteur: Juan Martínez @ 31 Okt 17

Het blijft nieuws regenen uit het Poolse themapark EnergyLandia. Na de mega-investeringen in attracties, plant het park nu ook een allereerste hotel te bouwen. Het hotel moet plaats bieden aan 500 personen en zou de gasten in Venetiaanse sferen moeten brengen.

In eerste instantie werd vorig jaar in september al gehint naar een hotel dat dit jaar de deuren zou openen, maar meer details bleven uit. De aankondigingen sinds toen betroffen telkens de nieuwe attracties die er dit en volgende jaren komen. Maar nu is er dan toch meer concreet nieuws over de plannen van het park om ook eigen accomodatie te gaan ontwikkelen. Het eerste parkhotel moet verrijzen tegen 2019 of 2020 en een sprankeltje Venetië naar Polen brengen.

EnergyLandia wil haar gasten onderdompelen in een sfeer geïnspireerd op Venetië, gekend voor zijn romantische straatjes en talloze kanaaltjes waardoor de typische gondels varen. Om dit mogelijk te maken zal de binnenkoer van het complex een glazen koepel krijgen zodat in alle weersomstandigheden de gasten de juiste sfeer kunnen beleven.

Op die binnenkoer zullen de gasten dan rustig kunnen rondslenteren en drankjes nuttigen in bars waar voldoende zitplaatsen zullen worden aangeboden. Het complex krijgt voorts twee restaurants en een spa-zone. Om ook de zakelijke markt aan te spreken, zullen er eveneens enkele conferentiezalen en een eventruimte voorzien worden.

In de eerste bouwfase zullen er kamers gebouwd worden die plaats bieden aan 500 gasten. Sommige van de kamers zullen uitkijken op de hypercoaster Hyperion die volgend jaar gebouwd wordt.

► Volg de ontwikkelingen van EnergyLandia op de voet op ons forum.

Tekst: © Juan Martínez - Pretparken.be // Foto's: © EnergyLandia // Bron: Park Erlebnis

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.